BET
8351.3
0.86%
BET-TR
12315.24
0.86%
BET-FI
36203.16
0.64%
BETPlus
1244.88
0.87%
BET-NG
707.39
0.25%
BET-XT
758.31
0.81%
BET-XT-TR
1132.82
0.81%
BET-BK
1597.37
0.57%
ROTX
17438.66
0.85%

Brokeri

Tradeville este cel mai mare broker de retail din Romania, cu o experiență de peste 20 ani pe piața de capital. De-a lungul timpului a luat numeroase premii, implicandu-se activ si in programe de educatie financiara nebancara. In anul 2017 a fost declarat cel mai bun broker de retail – premiu special acordat de Bursa de Valori București, in acelasi an lansand primul agregator de ETF-uri internaționale prin platforma www.ulise.ro.  

BT Capital Partners, companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania si membru exclusiv in Romania al Oaklins, cea mai importanta alianta de profesionisti pentru fuziuni si achizitii companii, la nivel global, cu 700 de profesionisti si echipe dedicate diverselor activitati economice in 40 de tari din intreaga lume. BT Capital Partners ofera servicii de brokeraj, asistenta pentru listarea pe piata de capital si pentru atragerea de investitori, consultanta pentru fuziuni si achizitii, atragerea si structurarea de finantari complexe, cercetare de piata si consultanta strategica.

Goldring marcheaza o prezenta consistenta in peisajul pietei romanesti de capital, fiind constituita in anul 1998 si avand obiect principal de activitate prestarea de servicii de investitii financiare, adresate unei categorii diversificate de investitori. Misiunea SSIF Goldring este de a contribui la cresterea gradului de incredere al investitorilor in mecanismele pietei de capital, prin asigurarea unui climat investitional bazat pe educatie si formare profesionala continua.

Prime Transaction S.A. este o societate de servicii de investitii financiare (S.S.I.F.) prezenta pe piata de capital romaneasca din anul 1997. Ne identificam ca un intermediar bursier independent, dedicat investitorilor autohtoni. Prime Transaction si-a consolidat pozitia pe piata bursiera de-a lungul timpului prin abordarea profesionista a relatiilor cu investitorii, prin promptitudine si inovatie. Ne-am asumat nu doar misiunea de a crea un standard pentru oferta de servicii financiare din Romania dar si pe aceea de a schimba mentalitatea publicului investitional si implicit nivelul de cultura financiara al acestuia. 

BRK Financial Group este o societate de servicii de investitii financiare infiintata in 26 octombrie 1994. Compania s-a implicat in listarea la Bursa de Valori Bucuresti a unora dintre cele mai prestigioase societati din Romania, si a cotat 11 dintre cele 12 societati listate initial la BVB, pregatind si introducand la tranzactionare un numar de 45 societati. In anul 2005, BRK Financial Group a devenit prima si pana in prezent singura societate de servicii de investitii financiare listata la Bursa de Valori Bucuresti, la categoria Premium. Societatea de servicii de investitii financiare BRK Financial Group este primul broker local de retail care a listat la Bursa de Valori București produse structurate: certificatele Turbo long și short, cu activ suport indicele Dow Jones Industrial Average si indicele EURO STOXX50.

IFB FINWEST SA ofera persoanelor fizice si juridice interesate de investitiile pe piata de capital servicii ce constau din oferte publice de cumparare/preluare si oferte publice secundare de vanzare, oferte publice initiale si plasamente private de actiuni si obligatiuni. De asemenea, societatea a acordat consultanta societatilor cu privire la orice probleme legate de structura de capital, strategie financiara si consultanta privind fuziunile si achizitiile de societati. S-a acordat asistenta societatilor in vederea cotarii pe sistemul alternativ de tranzactionare administrat de BVB – AeRO si pe piata reglemntata a Bursei de Valori Bucuresti.

Estinvest este unul dintre cei mai activi brokeri  de pe piata de capital romaneasca. ESTINVEST S.A. este membru al Bursei de Valori Bucuresti, Sibiu Stock Exchange si membru al Asociatiei Brokerilor. Compania s-a adaptat permanent la noile cerinte ale pietei de capital romanesti avand un personal tanar si ambitios, avand o buna pregatire profesionala.

IEBA TRUST a fost constituita in anul 2003 ca si societate de servicii de investitii financiare autorizata sa tranzactioneze pe Bursa de Valori Bucuresti. IEBA Trust ofera servicii de brokeraj si servicii corporative bazandu-se pe principiul celei mai bune executii, pe o comunicare stransa cu clientii si urmarind indeaproape sa ofere servicii la cel mai inalt nivel de eficienta si integritate. Cu o echipa de profesionisti, societatea noastra si-a cladit de-a lungul timpului un brand de renume pe piata de capital din regiunea Balcanilor, oferind atat servicii de investitii financiare cat si servicii de consultanta pe proiecte corporative si M&A.

WOOD & Company este cea mai importantă bancă de investiții din Europa emergentă. Fondată în 1991, compania are sediul în Praga, aria activitatilor acoperă regiunea și pune in legatura investitorii din întreaga lume. In Romania opereaza prin WOOD & COMPANY Financial Services A.S. PRAGA, Sucursala BUCURESTI

Swiss Capital ofera acces la pietele de capital internationale, intermediaza tranzactii cu actiuni, instrumente financiare cu venit fix, derivate, produse structurate si unitati de fond pe toate pietele operate de Bursa de Valori Bucuresti si de catre principalele burse americane si europene. Swiss Capital este lider de piaţă pe Bursa din Bucureşti şi deţine o capacitate puternică de plasament la nivel internaţional avand in vedere portofoliul diversificat de clienti activi (peste 100 de fonduri straine de investitii din Europa si SUA).

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe. BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking.

”După 16 ani de la înființare, XTB este acum al patrulea broker listat din lume ca mărime și cel mai mare din Europa Centrală și de Est, cu birouri în peste 10 țări, incluzând Marea Britanie, Polonia, Germania, Franța și România (înregistrat în registrul CNVM din anul 2008). Grupul XTB este de asemenea reglementat de cele mai importante autorități de supraveghere din lume, incluzând FCA și KNF. Investitorii care aleg XTB, beneficiază de tehnologie avansată dezvoltată in-house, programe educaționale complete și condiții excepționale de tranzacționare, iar investitorii în acțiuni clasice și ETF-uri se pot bucura acum de oferta “0 comision, în limita unui rulaj lunar de până în 30.000 de euro.”