BET
14687.5
0.15%
BET-TR
30325.26
0.15%
BET-FI
58271.49
0.58%
BETPlus
2181.18
0.12%
BET-NG
1073.34
0.12%
BET-XT
1267.27
0.17%
BET-XT-TR
2586.9
0.16%
BET-BK
2758.04
0.19%
ROTX
32751.44
0.4%


Noutăți legislative și fiscale @ Tax & Finance Forum Online – 28, 29 octombrie 2020

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

În perioada 28-29 octombrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la o nouă ediție a „Tax & Finance Forum”, eveniment ce va avea loc online.

Alături de noi vor fi experți în fiscalitate și legislație, care vor aborda cele mai importante aspecte legislative și fiscale, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la contextul actual.

Evenimentul vizează: directori financiari, directori generali, consultanți fiscali, controlleri financiari, directori economici, directori contabili, contabili, auditori, analiști financiari, antreprenori.

Prima zi a evenimentului este dedicată unei conferințe, iar în cea de-a două zi vor avea loc două seminarii a câte două ore.

La conferința din 28 octombrie 2020, îi vom avea alături de noi pe:

• ANA-MARIA IORDACHE, Partner, D&B David și Baias –  afiliat PwC România;

• MITEL SPĂTARU, Tax Partner, FiNEXPERT;

• ALINA ANDREI, Partner, Cabot Transfer Pricing;

• MIHAI PETRE, Director, Global Tax Advisory, EY România;

• LUCIAN BARBU, Partner, NNDKP Consultanță Fiscală;

• ELENA MALOS, Manager Assistant Servicii Fiscale, Baker Tilly;

• IULIA BUTNARU, Transfer Pricing Partner, TaxWise;

• OANA VARIAN, Senior Associate, Reff & Associates | Deloitte Legal;

• CARMEN MAZILU, Tax Advisor, NOERR;

• MIHAI VENTONIUC, Senior Consultant, Deloitte România.

Specialiștii invitați vor prezenta și analiza subiecte de interes pentru mediul de afaceri, dintre care: tendințe și politici fiscale, măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri și tratamentul fiscal al acestora, oportunități fiscale ale perioadei curente, documentarea prețurilor de transfer, noul context al controalelor fiscale de prețuri de transfer, Declarația 394, DAC6, aspecte fiscale privind vânzarea-cumpărarea de terenuri agricole, reguli “antiabuz” și aranjamente artificiale – evoluții la nivel național și internațional, importul și exportul de mărfuri de la 1 ianuarie 2021 în contextul Brexit, tratamentul fiscal al tichetelor cadou acordate în scop de marketing, avantajele și dezavantajele pandemiei în activitatea de inspecție fiscală, oportunități legislative și impedimente practice, noutăți în domeniul contribuțiilor la Fondul pentru Mediu. 

CITESTE SI:  ”CEO Conference – Shaping the Future” face, la Cluj-Napoca, radiografia economică a anului 2023 și arată perspectivele anului 2024

Ziua următoare, pe 29 octombrie 2020, vor avea loc două seminarii.

Seminar 1, cu tema:Principalele modificări adoptate în prag de toamnă în materie fiscală și socială”. Acesta va fi susținut de specialiști din cadrul companiei FiNEXPERT: MITEL SPĂTARU (Tax Partner), ELENA GOGONEAȚĂ (Tax Manager) și CRISTIANA OPREA (Tax Manager).

Seminar 2, cu tema: „Aproape orice multinațională trebuie să se pregătească pentru DAC6! De ce și cum?” Acesta va fi susținut de doi specialiști din cadrul companiei ATIPIC Solutions: VIOREL SBORA (Transfer Pricing & DAC6 Partner) și MIHAELA CRĂCIUN (Senior Consultant).

Participarea la eveniment este gratuită, însă este necesară înscrierea prealabilă AICI. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@business-mark.ro.