BET
14214.4
0.74%
BET-TR
29078.79
0.73%
BET-FI
53588.62
1.68%
BETPlus
2114.01
0.7%
BET-NG
1058.08
0.57%
BET-XT
1227.02
0.85%
BET-XT-TR
2487.51
0.84%
BET-BK
2642.99
1.21%
ROTX
31278.73
1.02%Vrei să afli cine face jocurile pe piața de fuziuni și achiziții în România? Vino la Mîrșanu Dealmakers Forum să intalnești experti din domeniu

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Jurnalul de tranzacții MIRSANU.RO organizează pe 20 noiembrie 2018 la Radisson Blu Hotel sala Atlas prima ediție a MIRSANU DEALMAKERS FORUM, eveniment dedicat tranzacțiilor din România și principalilor jucători din acest sector.

Investitori, antreprenori, bancheri, consultanți și avocați specializați în tranzacții sunt invitați la dezbaterile evenimentului organizat cu sprijinul Rogalski Damaschin Public Relations.

Evenimentul este structurat în două sesiuni, din care una este concentrată asupra tendințelor din piețele de fuziuni și achiziții, finanțări corporative, piețe de capital și tranzacții imobiliare, în timp ce cealaltă va avea în centru cele două părți ale unei tranzacții clasice, vânzătorul și cumpărătorul, respectiv investitorul și antreprenorul.

Vino să vezi cine face jocurile pe piața de fuziuni și achiziții din România, estimată la aproape 4 mld. euro pe an, ce tendințe influențează vânzarea și achiziția de companii, cine mișcă banii din spatele tranzacțiilor, ce tranzacții ajung pe bursă, cum sunt evaluate afacerile într-un proces de vânzare.

Au confirmat până acum participarea ca speakeri la eveniment:

– Adrian Tănase, CEO Bursa de Valori București
– Andreea Pipernea, CEO NN Pensii
– Ioana Filipescu, Partener în Consultanță Fuziuni și Achiziții Deloitte România
– Mihaela Bîtu, Head of Wholesale Banking ING Bank România
– Andrei Văcaru, Head of Capital Markets JLL România
– Cristian Nacu, Senior Country Officer Romania & Moldova International Finance Corporation
– Florin Vișa, Principal Banker Equity Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare
– Dan Fărcășanu, Country Manager Resource Partners
– Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner Reff și Asociații, societate de avocați membră Deloitte Legal
– Cristian Pop, antreprenor Animax
– Cornelia Bumbăcea, Deals Partner PwC România

CITESTE SI:  Real Estate & Construction Forum 2023. Jucători din industrie dezbat, pe 25 septembrie, situația actuală a pieței imobiliare și perspectivele pentru 2024

Tranzacțiile arată pulsul real al economiei luat de către investitori. România a devenit în ultimii ani scena mai multor tranzacții în care prețul plătit vânzătorilor depășește 100 mil. Euro.

Fondurile de investiții, investitorii strategici, investitorii instituționali alimentează nevoia de expansiune a companiilor locale cu mai multe surse de lichiditate – capital propriu, capital atras de la investitori, credite bancare, emisiuni de obligațiuni sau vânzare de acțiuni pe bursă.

Piața tranzacțiilor din România a înregistrat în ultimii doi ani câteva recorduri – cea mai mare listare privată pe bursă, cea mai mare tranzacție între două fonduri de investiții, cea mai mare achiziție în străinătate a unei companii dezvoltate de un antreprenor român, cea mai mare achiziție pe piața imobiliară făcută de un investitor român.

Fuziunile și achizițiile, finanțările corporative, piața de capital și tranzacțiile imobiliare contabilizează apetitul pentru achiziții de active locale atât ale investitorilor străini, cât și români. Evaluările afacerilor din România au arătat o creștere a încrederii investitorilor în perspectivele de creștere a economiei.

Principalele topicuri ale evenimentului sunt:

– Tendințe pe piața de fuziuni și achiziții

– Cum evoluează multiplii de evaluare a afacerilor pe sectoare în fuziuni și achiziții

– Ce tipuri de tranzacții finanțează băncile

– Cum atrage Bursa de Valori București noi tranzacții de listare de companii și de obligațiuni

– Cum modelează marile tranzacții indicatorii de pe piața imobiliara

Taxa de participare in cadrul evenimentului este 100 de euro.

Cei interesați să participe sau să fie parteneri ai evenimentului MIRSANU DEALMAKERS FORUM 2018 sunt invitați să contacteze la office@mirsanu.ro.


 

[ajax_load_more]