BET
16864.29
-0.09%
BET-TR
34991.35
-0.09%
BET-FI
60119.58
0.02%
BETPlus
2491.73
-0.14%
BET-NG
1203.47
0.1%
BET-XT
1436.79
-0.09%
BET-XT-TR
2947.66
-0.09%
BET-BK
3105.65
-0.03%
ROTX
37038.36
-0.05%


ASF a premiat în cadrul Galei EduFIN, cele mai bune proiecte și programe în domeniul educației financiare

Autor: Financial Market
Timp de citit: < 1 minute

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a premiat ieri, în cadrul Galei EduFIN care a fost organizată la Palatul Parlamentului, cele mai bune proiecte și programe în domeniul educației financiare.

În deschiderea acestui eveniment, Leonardo Badea, Președintele ASF, a declarat că Autoritatea tratează cu maximă importanță misiunea pe care și-a asumat-o, aceea de a contribui la îmbunătățirea nivelului de educație financiară pentru întreaga populație și în special pentru tineri. “În calitate de Președinte al ASF, dar și de profesor universitar, mă bucur că putem contribui la educarea tinerilor și le putem recunoaște reușitele”, a spus domnul Leonardo Badea.

La rândul său, Prim-Vicepreședintele ASF, domnul Ovidiu Wlassopol, atrage atenția asupra importanței educației financiare în societatea actuală: ”O națiune needucată din punct de vedere financiar reprezintă o națiune vulnerabilă, condamnată, care nu se poate dezvolta. Rolul nostru este să evităm un astfel de parcurs și să pregătim atât tânăra generație, cât și cea adultă, în integrarea acestora în contextul financiar global”.

CITESTE SI:  Sphera Franchise Group intenționează să distribuie un dividend special dacă își va realiza bugetul pe acest an

În cadrul Galei au mai fost acordate și premii speciale de recunoaștere a excelenței în demersurile privind educația financiară.

Astfel, premiul acordat pentru cea mai bună campanie de responsabilitate socială cu componentă educativă a fost castigat de Banca Transilvania, pentru campania Seminar gratuit de inteligență financiară.

Premiul pentru Cea mai bună emisiune/publicație/reportaj media/blog de educație financiară în anul precedent a fost acordat Capital TV, iar premium pentru cea mai creativă campanie de educație financiară (non-bancară) a fost castigat de Uniunea Națională a Societăților de Asigurare din România pentru campania Sărbătorile în Asiguropolis.

Gala EduFin face parte din seria de evenimente organizate de ASF în cadrul Global Money Week, manifestare desfășurată în România între 12 – 18 martie a.c.