BET
15962.95
-0.32%
BET-TR
33118.87
-0.32%
BET-FI
58010.84
-0.9%
BETPlus
2369.92
-0.3%
BET-NG
1142.14
-0.53%
BET-XT
1365.91
-0.37%
BET-XT-TR
2802.08
-0.37%
BET-BK
2993.82
-0.39%
ROTX
35663.99
-0.21%BusinessMark dă startul conferințelor din această toamnă cu evenimentul Operational HR

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

BusinessMark va organiza, pentru al V-lea an consecutiv, evenimentul OPERATIONAL HR, pe 20 și 21 Septembrie 2018, la Hotel Radisson Blu din București.

Mediul de business s-a transformat în ultimii ani, iar companiile ce au realizat acest lucru și s-au adaptat din punct de vedere organizațional au fost cele ce s-au bucurat de succes. Privind dincolo de procese și strategii, putem remarca o întreagă societate în schimbare. Cât de bine înțelegem angajatul modern, valorile și prioritățile sale? Ce îl motivează? Ce îl cucerește? Ce îl fidelizează? Care sunt valorile societății actuale și cum se reflectă acest lucru la nivel de HR?

Desfășurat pe parcursul a două zile și bucurându-se de prezența unor specialiști cu experiență internațională și locală, evenimentul va crea contextul unor discuții pragmatice asupra tendințelor în resurse umane.

Printre invitatii speciali ai evenimentului vor fi TIM ACKERMANN –  Global Head Talent Acquisition & Experience, LIDL, Germany si RICHARD A. MACKINNON – CPsychol CSci AFBPsS Profesor, Sheffield Business School și Goldsmiths, UNIVERSITY OF LONDON Managing Director, WORKLIFEPSYCH LTD., U.K.

Experți locali care se vor alatura evenimentului sunt:

CITESTE SI:  Evoluții bursiere: Creșteri pentru indicii de la BVB la final de săptămână. Noi maxime istorice in Zona Euro

– IRINA MINZALA, Central Europe Talent Aquisition Lead, ACCENTURE;
– GRIGORIADA STROE, HR Director, UBISOFT;
– GYONGYI HUNYADI, HR Manager, VCST AUTOMOTIVE PRODUCTION;
– ANDREEA ION, HR Director, POLICOLOR;
– CRISTINA RADU, HR Business Partner, CONTINENTAL AUTOMOTIVE SYSTEMS;
– MIHAELA RĂDULESCU, Fondator și Consultant de Branding, INNEROUT – REPUTATION MANAGEMENT;
– LUIZA BANYAI, HR Development Manager, ENEL;
– OLIVER PERKINS, Author, Facilitator and Managing Director, Brainovate;
– STELIAN BOGZA, Co-Founder, BENEFITONLINE;

Evenimentul va crea oportunitatea participanților de a schimba idei pe teme, precum: ”noul angajat”- aspirațiile sale și factorii ce îl motivează; employer branding și importanța sa în crearea unei relații cu tinerele generații; recrutarea de talente și psihologia grupurilor în crearea de echipe performante; contextul economic și adaptarea companiilor la o legislație a muncii în schimbare; reward management și soluții pentru obținerea unui nivel crescut al performanței la nivelul angajaților; managementul diversității într-o lume a mobilității și schimbării; tehnologizare și digitalizare.

Înscrierea la evenimentul OPERATIONAL HR se poate face online, pe site-ul BusinessMark – link, unde puteți regăsi, totodată, mai multe detalii despre eveniment.


 

[ajax_load_more]