BET
15033.96
1.36%
BET-TR
31040.47
1.36%
BET-FI
57453.7
0.53%
BETPlus
2230.89
1.29%
BET-NG
1103.23
1.44%
BET-XT
1295.7
1.29%
BET-XT-TR
2645.03
1.29%
BET-BK
2828.99
1.31%
ROTX
33405.38
1.41%


„CEO Conference – Shaping the future” – Evenimentul anual de referință pentru elitele mediului de afaceri românesc

Autor: Financial Market
Timp de citit: 3 minute

Doingbusiness.ro si EY Romania organizează întâlnirea anuală a top managerilor celor mai mari companii din România – CEO Conference – Shaping the future. Evenimentul se va desfășura vineri, 17 noiembrie 2017, începând cu ora 08.30, la București (Stejarii Country Club).

CEO Conference – Shaping the future” este o conferință anuală la care participarea se face doar pe bază de invitație și reprezintă o platformă deschisă pentru dezbateri și relaționare de afaceri, în care participanții se întâlnesc și discută despre: management strategic și inovație, despre factorii si provocările care conturează mediul de afaceri acum, tendințele din economia locală și globală, motoarele creșterii economice și oportunitățile din perspectiva experienței și identificării de noi piețe.

,,Prin excepționala participare de la an la an și prin interesul manifestat de marile companii din România, avem deja confirmarea că evenimentul nostru anual, de referință, – CEO Conference, s-a transformat într-o platformă excelentă, unică, pentru discuții la nivel înalt și oportunități exclusive de afaceri pentru participanți.

Anul acesta ne concentrăm pe provocările managementului strategic, pe rolul șefilor de companii ca lideri în promovarea inovării dar și pe capcanele în care pot cădea acestia chiar dacă sunt profesioniști desăvârșiți, într-un mediu economic volatil în care a devenit normalitate ca foarte improbabilul să se întâmple’’, a declarat Dumitru Ion – CEO, Doingbusiness.ro & Kompass Group.

Prima sesiune a CEO Conference este concentrată pe identificarea tendințelor majore și impactului lor asupra celor mai mari companii din economie. Sesiunea, moderată de Bogdan Ion – Country Managing Partner EY Romania, pune în dezbatere provocările managementului strategic.

Liderii de companii care vor aborda în cadrul acestei sesiuni oportunitățile și provocările companiilor românești, dar și soluțiile pentru promovarea creșterii corporative, sunt:
Mariana Gheorghe – CEO, OMV Petrom,
Cătălin Păuna – Country Economist, World Bank Romania,
Omer Tetik – CEO, Banca Transilvania,
Florin Talpeș – fondator și CEO, Bitdefender,
Fady Chreih – CEO, Regina Maria,
Virgil Soncutean – CEO, Allianz Țiriac Asigurări

CITESTE SI:  Banca Transilvania primește rating investment grade din partea Moody’s

Cea de-a doua sesiune, moderată de jurnalistul Radu Soviani, se concentrează pe regândirea modelelor de afaceri și reinventarea avantajelor competitive ale companiilor în contextul noii realități: revoluția industrială 4.0.

Cei care vor împărtăși participanților rolul ,,magic’’ al inovației pentru a forma resurse financiare prin crearea de noi piețe folosind așa numita ,,inovare disruptivă’’ dar și cum schimbă ,,oceanul de date’’ disponibile (Big Data) și ,,Internetul lucrurilor’’ (Internet of Things) viitorul mod de a munci și de a crea valoare în piețe inexistente până în prezent, vor fi:
Gabriela Matei – General Manager, Microsoft Romania,
Marius Perșinaru – CEO, Schneider Electric,
Gabriel Andronescu – Country General Manager, CHEP Romania,
Carmen Niță – Managing Director, TMF Group
Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom Romania

În cea de-a treia sesiune, Mihai Stănescu – Executive Coach, RoCoach, își propune să răspundă la întrebarea de ce consiliile de administrație competente pot eșua identificând 10 surse ale eșecului dar prezentând și strategiile pentru ca membrii Consiliilor de Administrație să devină și mai performanți.

Totodata, in cadrul CEO Conference va fi lansată ediția 2017 a publicatiei ,,Major Companies in Romania’’ – cel mai complet instrument disponibil pe piața din România pentru evaluarea mediului de afaceri national, atât ca întreg, cât și sectorial. Pubicatia include interviuri cu manageri și antreprenori care au dovedit excelență prin modul în care au inițiat, au derulat și fac afaceri în România.

Agenda evenimentului și condițiile de participare sunt disponibile aici:
http://new.doingbusiness.ro/eveniment/CEO_Conference/CEO_Conference_-_Shaping_the_Future/46

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro impreuna cu EY Romania si este sustinut de Telekom Romania, in calitate de Partener Principal si de Allianz-Țiriac Asigurari, MedLife, CHEP Romania, Schneider Electric, Microsoft Romania, TMF Group, Kompass Romania. Sponsori ai evenimentului sunt Ines Group, Immofinanz si Regatta.