BET
15033.96
1.36%
BET-TR
31040.47
1.36%
BET-FI
57453.7
0.53%
BETPlus
2230.89
1.29%
BET-NG
1103.23
1.44%
BET-XT
1295.7
1.29%
BET-XT-TR
2645.03
1.29%
BET-BK
2828.99
1.31%
ROTX
33405.38
1.41%


De Ziua Internaţională a Femeii, la BVB sună Clopoţelul pentru Egalitatea de Gen

Autor: Financial Market
Timp de citit: < 1 minute

Pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii, peste 50 de burse de valori din intreaga lume se vor alatura International Finance Corporation, the United Nations Global Compact, Sustainable Stock Exchanges initiative, UN Women, World Federation of Exchanges, and Women in ETFs pentru cresterea gradului de constientizare cu privire la importanta egalitatii de gen atat in afaceri, cat si pentru dezvoltarea durabila.

Scopul acestei initiative globale este sa „sune clopoteii” in intreaga lume pentru a atrage atentia asupra rolului esential pe care mediul de afaceri si pietele il pot avea si trebuie sa il aiba pentru a elimina inegalitatea de gen.

Implicarea femeilor in economie este un factor-cheie al dezvoltarii durabile si un subiect esential pentru sustenabilitatea corporativa.

Sectorul privat recunoaste din ce in ce mai mult faptul ca promovarea egalitatii de gen in afaceri si in lanturile de valori inseamna un talent mai bun, o productivitate mai mare, mai multi clienti si o baza mai puternica.

CITESTE SI:  IFC sprijină Garanti România pentru creşterea finanţării IMM-urilor deţinute de femei Antreprenor

 

Mai multe companii isi schimba cu succes practicile, dezvolta parteneriate public-private si investesc resurse pentru a sustine egalitatea de gen si pentru a obtine rezultate mai bune. Bursa de Valori Bucuresti promoveaza, de asemenea, diversitatea de gen in consiliile de administratie si in conducerea societatilor listate la bursa si urmareste asigurarea accesibilitatii la serviciile pietei de capital pentru femeile antreprenor de toate varstele.

Editia din Bucuresti a acestui eveniment se desfasoara azi 8 martie, incepand cu ora 9:00 la sediul Bursei de Valori Bucuresti, unde vor fi prezente personalitati feminine, Antreprenoare din diverse companii romanesti si internationale, precum si diferite organizatii.

Evenimentul este deschis si gratuit, cu conditia inregistrarii anterioare pe site-ul BVB.