BET
12251.01
0.01%
BET-TR
24453.63
0%
BET-FI
50081.3
-0.67%
BETPlus
1825.21
0.05%
BET-NG
937.92
-0.36%
BET-XT
1068.23
-0.01%
BET-XT-TR
2117.57
-0.02%
BET-BK
2326.64
0.13%
ROTX
27285.11
0.03%


Huawei Band 7: Design super-subțire cu o durată de viață uimitoare a bateriei

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Ceasurile inteligente sunt acum o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Huawei a scos oficial ceasul huawei band 7, cea mai mică brățară inteligentă de la Huawei, cu o grosime de doar 9,99 mm și cântărind doar 16 g.

Huawei Band 7 folosește un afișaj AMOLED de 1,47 inchi, sticlă arcuită 2.5D de înaltă calitate, un model de margine subțire, o rezoluție de aproximativ 194 x 368 și un design UI nou-nouț. De asemenea, durata de viață a bateriei este a doua cea mai mare din categoria ceasurilor inteligente.

Proiectare și construcție

Huawei Band 7 este disponibilă în 4 culori negru închis, roz, verde și roșu foc, cu o fibră polimerică construită care adaugă o textură metalică moale. Indiferent dacă îl urmăriți sau îl purtați la mână, puteți experimenta că modelul Huawei Band 7 este mai accesibil și mai ușor.

Caracteristici

Pe lângă aspectul său vizual, Huawei Band 7 îndeplinește multe funcții de supraveghere a sănătății, inclusiv sănătatea somnului, supravegherea oxigenului din sânge, presiunea sângelui, ciclul feminin și ritmul cardiac.

În ceea ce privește supravegherea somnului, Huawei Band 7 este dotată cu tehnologia de supraveghere a somnului HUAWEI TruSleep 2.0, care dupa 4 ani de dezvoltare și optimizare este în prezent cea mai importantă tehnologie din industrie pentru supravegherea somnului bazată pe radiații infraroșii.

CITESTE SI:  Acțiunile Hidroelectrica vor intra în componența indicilor bursieri ai BVB începând cu prima zi de tranzacționare

Senzor

Huawei Band 7 este, de asemenea, echipat cu tehnologia recent avansată de supraveghere a frecvenței pulsului HUAWEI TruSeen 4.0, care poate permite utilizatorilor, rapid și precis funcții de supraveghere a frecvenței pulsului, ajutând utilizatorii să-și trateze eventualele situatii neprevăzute ale inimii.

Conectivitate

Bluetooth este în mod implicit deschis conectarii cu un telefon mobil. Utilizatorii IOS trebuie să conecteze banda pentru a fi potrivit pe interfața de utilizator Bluetooth a sistemului de telefonie mobilă. Bluetooth este asociat cu APP.

Durata de viata a bateriei

Durata de viață a bateriei Huawei Band 7 poate rezista până la 14 zile în conditii specifice. Durata de viață foarte lungă a bateriei ne asigură că o putem pune zilnic și o putem folosi neîncetat, chiar și în timp ce dormim.

Concluzie

În ansamblu, funcționarea generală a Huawei Band 7 este excelentă, aspectul clar și ecranul mare, care oferă o senzație placută în timpul utilizării. În zona sănătății și sportului, din nou, Huawei Band 7 aduce, de asemenea, o performanță superioară fiind un produs inteligent din gata smart devices.