BET
15926.46
-0.54%
BET-TR
33043.53
-0.54%
BET-FI
58339.18
-0.34%
BETPlus
2364.53
-0.53%
BET-NG
1140.72
-0.65%
BET-XT
1364.01
-0.51%
BET-XT-TR
2798.19
-0.51%
BET-BK
2991.27
-0.48%
ROTX
35570.46
-0.47%“RO-Product”: care sunt cele mai dezvoltate sectoare la nivel de producție

Autor: Financial Market
Timp de citit: < 1 minute

BusinessMark va organiza evenimentul “RO-Product”: care sunt cele mai dezvoltate sectoare la nivel de producție și ce instrumente utilizează marile companii pentru a crește competitivitatea”  pe 16 noiembrie la Hotel Radisson Blu, București. Conferința va reuni experții din zona de producție pentru a dezbate abordări concrete, aplicabile și replicabile, la problemele cu care se confruntă industria, bune practici și metode de valorificare a oportunităților.

În cadrul evenimentului, participanții au ocazia să se întâlnească cu cei care au creat strategii eficiente de dezvoltare, să se conecteze cu profesioniștii din domeniu, să se inspire din cazuri reale de succes, în vederea îmbunătățirii continue a business-ului.

Participanții vor ocazia să interacționeze cu următorii speakeri:

IONEL MARIAN CIUCIOI, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație, Vrancart
DRAGOȘ IRIMESCU, Fondator, Wetterbest
DOINA CEPALIS, Director General și Fondator, Te-Rox Prod
LUCA RABBIA, Group Operations Director, Gold Plast Group
OVIDIU PĂTRAȘCU, Plant Manager & Operations Director, Halewood România
ILEANA VLAD, Director General, Delta Rom Technologies
ELENA STOICA, Director General, Tricotton Junior
CARMENCITA SAVA, Director de Cercetare-Dezvoltare, Gerocossen
EDUARD CROITORU, Sales and Marketing Director, Rombat

CITESTE SI:  Cu 35 de tranzacții și 14 exit-uri în valoare cumulata de 4,3 mld dolari, Fondul Proprietatea sărbătoreste 13 ani de când s-a listat la BVB

Cea de a II-a sesiune a evenimentului va fi una practică și va consta într-o simulare de business susținută de GHEORGHE ȘTEFĂNESCU, Senior Trainer – EVOLUTIV Consultants Network. Simularea de Income/Outcome ® oferă o perspectivă și o cunoaștere aprofundată a afacerii, a leadership-ului, a impactului financiar al oricăror decizii manageriale, fie că sunt decizii comerciale, fie că sunt decizii de dezvoltare, de investiții, de finanțare sau privind capitalul uman.

Conferința se adresează următorului tip de public: directori generali și executivi, dar și manageri de producție, operaționali, de logistică, financiari, de planificare, de aprovizionare, de depozite, import-export, comerciali și de vânzări.