BET
14337.45
0.87%
BET-TR
29328.55
0.86%
BET-FI
53940.54
0.66%
BETPlus
2133
0.9%
BET-NG
1068.54
0.99%
BET-XT
1237.29
0.84%
BET-XT-TR
2508.21
0.83%
BET-BK
2675.3
1.22%
ROTX
31573.41
0.94%Visa şi PayPal îşi extind parteneriatul strategic si în Europa

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Visa si PayPal isi extind parteneriatului lor strategic si in Europa. Cele doua companii colaboreaza deja in Statele Unite si in regiunea Asia Pacific cu scopul de a accelera adoptarea platilor electronice sigure si convenabile in mediul on-line, prin aplicatii si in magazine. Acum, consumatorii si companiile din Europa se pot bucura la randul lor de avantajele oferite de acest parteneriat, se arata intr-un comunicat Visa Romania.

De asemenea, PayPal – in baza licentei bancare obtinute in Europa – se alatura retelei Visa de institutii financiare si va putea oferi conturi Visa in Europa, astfel incat consumatorii individuali si companiile sa isi poata utiliza fondurile PayPal pentru cumparaturi oriunde este acceptata Visa, in intreaga lume.

Visa si PayPal au un obiectiv comun: acela de a pune la dispozitia consumatorilor o modalitate sigura si convenabila de a face plati cu ajutorul dispozitivului preferat. Extinderea parteneriatului nostru in Europa ofera mai multe optiuni consumatorilor si mai multe avantaje companiilor,” a declarat Bill Sheedy, CEO, Regiunea Europa, Visa Inc. „Posibilitatea de a emite conturi Visa in Europa va permite companiei PayPal sa ofere clientilor modalitati noi si inovatoare de a-si gestiona si transfera banii, indiferent de platforma sau dispozitiv.”

CITESTE SI:  Franklin Templeton: Suntem cel mai bine poziționati pentru a continua să fim administratorul Fondului Proprietatea

„Acordul anuntat astazi va consolida colaborarea dintre PayPal, Visa si partenerii sai pe pietele noastre europene”, a declarat Rupert Keeley, Vicepresedinte Executiv si CEO, PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A. „Parteneriatul ne va permite sa oferim mai multe optiuni milioanelor de consumatori si companii printr-o gama extinsa de produse inovatoare. Fie ca plata se face in mediul on-line, printr-o aplicatie sau in magazine, PayPal si Visa vor oferi modalitati simple, sigure si convenabile de a plati si de a fi platit.”

Prin acest parteneriat, institutiile financiare vor putea oferi detinatorilor de conturi Visa posibilitatea de a face plati oriunde PayPal este acceptat on-line, oferind astfel mai multe optiuni consumatorilor. In acelasi timp, acordul va extinde gradul de acceptare a PayPal de catre companiile europene care accepta Visa in locatiile fizice, oferind oportunitati de crestere pentru Visa, PayPal si clientii lor.

Visa Inc. (NYSE:V) este o companie internaţională de tehnologii de plată care conectează consumatorii, companiile, instituţiile financiare şi guvernele din peste 200 de ţări şi teritorii prin sisteme de plăţi electronice rapide, securizate şi fiabile.

Foto credit: Oleg Doroshin | Dreamstime