BET
16013.66
0.79%
BET-TR
33223.76
0.79%
BET-FI
58538.7
0.44%
BETPlus
2377.06
0.75%
BET-NG
1148.24
0.43%
BET-XT
1370.99
0.71%
BET-XT-TR
2812.46
0.72%
BET-BK
3005.61
0.6%
ROTX
35738.48
0.99%Banca Transilvania lansează o nouă metodă de plată prin intermediul brățărilor inteligente de la Fitbit

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Fitbit (simbol bursier FIT), companie listată pe bursa din New York (NYSE) și cel mai cunoscut brand global de dispozitive inteligente tip wearables, a anunțat lansarea în premieră a metodei de plată Fitbit Pay în România.

Astfel, începând de astăzi, toți clienții Băncii Transilvania care au cel mai nou tracker Fitbit Charge 3 Special Edition sau un smartwatch Fitbit Ionic şi Fitbit Versa își pot adăuga datele cardului de credit sau debit VISA în aplicația Fitbit. În acest fel, vor putea plăti rapid, direct cu produsul pe care îl poartă la mână, fără să mai aibă nevoie de card sau de telefonul mobil.

Opțiunea Fitbit Pay poate fi configurată cu uşurință pe Fitbit Charge 3 Special Edition, Fitbit Ionic şi Fitbit Versa prin parcurgerea unor paşi simpli în aplicația de mobil Fitbit şi adăugarea cardului de credit sau debit direct în secțiunea Fitbit Wallet. Și tranzacțiile la comercianții care acceptă plățile contactless vor fi uşor de realizat, fiind nevoie doar să ții apăsat butonul din partea stângă a dispozitivului până când funcționalitatea e activă, apoi să păstrezi dispozitivul aproape de cititorul de card până cand vezi că plata a fost acceptată.

Căutăm permanent metode noi prin care să îmbunătățim viața de zi cu zi a utilizatorilor noştri şi suntem bucuroşi să anunțăm lansarea în premieră a plăților contactless în România alături de Banca Transilvania. Opțiunea Fitbit Pay face posibilă extinderea globală a numărului de utilizatori Fitbit, îmbunătățind totodată experiența de folosire a produselor noastre. De acum, plățile se vor face mult mai uşor și mai rapid, la comercianții care acceptă plata contactless“, a declarat Rareş Florea, Regional Country Manager CEE în cadrul Fitbit.

CITESTE SI:  Tarfin încheie anul 2023 cu o creștere de 35% în Turcia și Europa de Est și vizează o creștere accelerată pe piața din România

În plus, tranzacțiile cu Fitbit Pay sunt securizate. Folosind o platformă standard de generare a token-urilor, informațiile cardului nu sunt stocate sau transmise către comercianți ori către Fitbit.

Românii sunt tot mai dispuşi să folosească metode moderne de plată, mai ales când tranzacțiile se fac foarte rapid. Suntem încântați că putem introduce opțiunea Fitbit Pay în România. Clienții noştri vor avea o variantă convenabilă, la îndemână, de a face cumpărături contactless în mişcare şi acest lucru le va schimba experiența de plată şi atitudinea față de resursele tehnologice care există acum pe piață“, a spus Oana Ilaş, Director Dezvoltare şi Management Produse Retail Banca Transilvania.

Produsele Fitbit sunt disponibile la nivel mondial, oferindu-le celor interesati informații despre activitățile lor fizice, alături de sfaturi practice pentru a-și îndeplini obiectivele de fitness. Compania oferă o gamă variată de produse inovatoare potrivite pentru monitorizarea activităților sportive precum brățările inteligente Fitbit Charge 3 și Fitbit Charge 3 Special Edition, Alta HR™, Alta®, Fitbit Flex 2®, alături de ceasurile inteligente Fitbit Ionic™ și Fitbit Versa™, căștile wireless Fitbit Flyer™ și cântarul inteligent Fitbit Aria® și Fitbit Aria 2™.

Produsele Fitbit se găsesc în peste 39.000 de lanțuri de magazine din 86 de țări. Fitbit oferă experiențe, cunoștințe și sfaturi personalizate prin intermediul aplicațiilor interactive, printre care Fitbit și Fitbit Coach, alături de sistemul de operare Fitbit OS pentru ceasurile inteligente Fitbit Ionic și Fitbit Versa.

Foto credit: Fitbit.com


 

[ajax_load_more]