BET
7657.08
0.2%
BET-TR
11299.29
0.19%
BET-FI
35169.46
1.15%
BETPlus
1145.35
0.16%
BET-NG
670.95
-0.06%
BET-XT
705.81
0.17%
BET-XT-TR
1054.88
0.17%
BET-BK
1519.93
0.51%
ROTX
15914.09
-0.01%

XTB a lansat o ofertă nouă prin care clienții pot investi în acțiuni și ETF-uri listate pe bursele internaționale

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Brokerii de la XTB au lansat recent o nouă ofertă prin care clienții români pot investi în acțiuni și ETF-uri listate pe 16 burse internaționale, precum NYSE, LSE sau NASDAQ, se arată intr-un comunicat al companiei.

Începând de luna trecută, investitorii români pot cumpăra prin intermediul XTB acțiuni clasice emise de companii europene sau americane, precum și ETF-uri, în condiții de cost atractive, astfel, comisionul pentru acțiunile din SUA fiind 0,12%, minim 4,99 USD iar pentru cele din Europa 0,12%, minim 4,99 USD.

O dată cu reintroducerea acestei game de instrumente financiare în portofoliul companiei noastre, precum și prin adăugarea unui număr semnificativ de instrumente noi, ne străduim să devenim o companie completă de investiții, oferind produse destinate tuturor tipurilor de investitori, indiferent de abordarea lor față de risc. “- a declarat Omar Arnaout, CEO XTB grup.

Oferta include și fonduri ETF (exchange-traded funds), care câștigă tot mai multă popularitate în rândul investitorilor, fiind o metodă eficientă pentru punerea în practică a unor strategii de investiții pasive, costurile serviciilor fiind mai reduse decât în cazul fondurilor clasice de investiții.

Statutul de client al XTB oferă de asemenea si acces la o gamă largă de instrumente financiare prin intermediul platformei xStation5, care oferă printre altele:

CITESTE SI:  Imbold pentru sectorul rezidențial: modificări în condițiile de aplicare a TVA-ului

– Acces instant la grafice și la tranzacții în timp real, prin intermediul platformei online (web-based) sau prin intermediul aplicației de mobil
– Posibilitatea de a plasa ordine în așteptare în afara orelor de tranzacționare
– Instrumente analitice avansate
– Scanare predefinită pentru identificarea automată a unor companii atractive, pe baza unor strategii de investiție consacrate (ex. “Ben Graham”)
– O aplicație intuitivă de mobil care vă permite să vă accesați oricând portofoliul
– Termen de decontare T + 0 !

XTB oferă investitorilor și posibilitatea de a-și testa strategiile de investiție fără să-și asume riscuri, prin intermediul unui cont demonstrativ cu fonduri virtuale și cu o valabilitate de până la 30 de zile, ce poate fi prelungită la cerere în mod gratuit.

DisclaimerCFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. Între 74-89 % din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.