BET
17013.16
-1.09%
BET-TR
35300.27
-1.09%
BET-FI
60447.56
0.47%
BETPlus
2514.25
-1.15%
BET-NG
1209.14
-1.03%
BET-XT
1451.74
-0.97%
BET-XT-TR
2978.36
-0.97%
BET-BK
3134.74
-1.26%
ROTX
37358.24
-1.07%Just click & sign! Cu Adobe si Trans Sped

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Trans Sped srl, un Prestator de Servicii de Incredere Calificat European conform Regulamentului eIDAS, a semnat recent un acord de parteneriat cu Adobe, integrand certificatele sale digitale in Adobe Sign. Trans Sped, cu o experienta de peste 13 ani pe piata globala, furnizeaza certificate digitale calificate de semnatura electronica, in acelasi timp cross-certificate cu SAFE-BioPharma ®.

Serviciile Trans Sped respecta standardele Europene si Nord Americane, fiind singurul Prestator de Servicii de Incredere European care se regaseste pe Trusted List atat in Europa cat si in USA.

Adobe este o un brand solid cu peste 20 de ani de experienta in dezvoltarea de solutii securizate pentru documente digitale. Patrimoniul Adobe in semnaturi electronice atinge 20 ani. In 1999 Adobe a introdus primele semnaturi electronice in Adobe Acrobat si Adobe Acrobat Reader. Recent, Adobe a fondat si conduce Cloud Signature Consortium, care a dezvoltat primul open standard ce aduce semnaturile digitale in aplicatii web si dispozitive mobile.

In acest context, Trans Sped si Adobe ofera acum Adobe Sign cu semnaturi electronice – o experienta unificata pentru desktop, mobile si web, pentru a putea lucra cu cele mai importante documente implementand o abodare “O singura solutie pentru orice nevoie”.

Valoarea implementarilor si viitorul afacerilor digitale constau in fluxuri de lucru end-to-end, eficienta, securitate, rentabilitatea investitiilor si experienta utilizatorului. Doua medii de lucru de incredere – pentru semnaturi electronice si identitate electronica – sunt disponibile acum intr-o singura solutie, conforma cu standardele, securizata, in intregime mobila si cu efecte legale. Poate fi accesata de pe orice platforma sau dispozitiv (laptop, smartphone si tablete).

CITESTE SI:  Centrele de inovare digitală vor beneficia acum de aceleași avantaje precum incubatoarele de afaceri

Stim ca Trans Sped a incercat intotdeauna sa anticipeze evolutia tehnologica si sa ofere clientilor sai solutii conforme cu cerintele tehnice si cele legale deopotriva. Impreuna cu SAIC (Science Applications International Corporation) a dezvoltat prima infrastructura in cloud pentru semnaturi digitale inca din anul 2008, este furnizor cross-certificat SAFE-BioPharma, oferind solutii pentru ecosistemul farmaceutic si sanatatii de foarte mult timp. Suntem foarte bucurosi ca Trans Sped a decis sa implementeze specificatiile Cloud Signature Consortium pentru semnaturile electronice”, declara Paolo Motta, Partner Sales Manager Adobe.

Suntem incantati sa oferim acum clientilor nostri posibilitatea de a putea semna electronic instantaneu de pe orice tip de plaforma, dispozitiv sau smartphone. Certificatele digitale calificate Trans Sped sunt integrate nativ in Adobe Sign, astfel utilizatorul nu mai trebuie sa instaleze nici un driver sau software additional pentru a putea semna documente electronice. Fara token, fara drivere, fara instalari – doar click si semneaza!” – Viky Manaila, Managing director al Trans Sped.