BET
16882.42
-0.77%
BET-TR
35029
-0.77%
BET-FI
60301.58
-0.24%
BETPlus
2495.95
-0.73%
BET-NG
1210.27
0.09%
BET-XT
1440.85
-0.75%
BET-XT-TR
2956.01
-0.75%
BET-BK
3107.11
-0.88%
ROTX
37073.64
-0.76%BT Capital Partners a intermediat tranzacția prin care QuEST Global Services a achiziționat IT Six Global

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

BT Capital Partners, divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania a asigurat consultanța exclusivă în tranzacția prin care gigantul software mondial QuEST Global Services a achiziționat compania românească IT Six Global.

Înființată în anul 2005, IT Six oferă servicii de inginerie pentru clienți din domeniul sănătății şi dispozitive medicale, Hi-Tech, transport și logistică, respectiv domeniul tranzacțiilor de înaltă frecvență. Serviciile IT Six constau în dezvoltare de software, aplicații personalizate, soluții încorporate, aplicații mobile, asigurarea calității, testare și consultanță IT.

“Ne bucurăm să contribuim la închiderea cu succes a tranzacției dintre QuEST Global Services și IT Six Global. Vedem un interes crescut din partea investitorilor strategici globali în domeniul IT în ceea ce priveşte companii de succes din România, având în vedere specialiştii locali în acest domeniu. Continuăm să fim activi în tranzacții transfrontaliere datorită partenerilor noștri din rețeaua Oaklins din toată lumea și să fim implicați în tranzacții care privesc domeniul IT în România, unul dintre domeniile efervescente din această perioadă”, a declarat Alexandra Popa, Coordonatorul departamentului de Investment Banking.

CITESTE SI:  Acţionari semnificativi ai One United Properties plasează 234 de milioane de acţiuni investitorilor instituționali locali şi internaţionali

La randul sau, Vali Iancu, fondator si CEO al IT Six a declarat: „Suntem încântați de achiziția IT Six de către QuEST Global Services. Combinarea celor două companii deschide oportunități importante pentru clienții și angajații din România. Capabilitățile noastre în diverse domenii și capacitatea dovedită de QuEST în procese scalabile vor crea o ofertă de servicii de excepție pentru clienții noștri. Ca organizație globală, vom putea atrage clienți importanți în România, vom crea mai multe locuri de muncă în domeniul ingineriei de înaltă calitate și vom avea o contribuție importantă în economie. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu QuEST Global Services pentru a ne extinde rolul de companie de servicii de inginerie de nivel mondial”

“Adăugarea IT Six Global ne va spori capacitatea și capabilitatea de a veni în sprijinul clienților noștri din diverse domenii. IT Six va contribui, de asemenea, la diversificarea serviciilor și va consolida relațiile cu clienții existenți în Europa.”, a precizat Gerhard Hauk, Managing Director, QuEST Global Germany

Foto credit: Dreamstime