BET
18042.59
0.54%
BET-TR
39292.33
0.52%
BET-FI
59167.26
0.14%
BETPlus
2673.38
0.52%
BET-NG
1278.58
0.31%
BET-XT
1539.44
0.59%
BET-XT-TR
3299.86
0.57%
BET-BK
3369.36
0.86%
ROTX
39628.22
0.54%

Intermediat de TradeVille, plasamentul privat de acțiuni MAMBRICOLAJ a fost închis anticipat în prima zi

Autor: Financial Market
2 min

Plasamentul privat de acțiuni emise de MAMBRICOLAJ și intermediat de TradeVille pe 3 septembrie 2020 a fost închis anticipat în prima zi, la prețul maxim de 20 RON/acțiune, cu o suprasubscriere de 76%. Toate acțiunile oferite au fost subscrise în primele 3 minute ale plasamentului, peste 90% din subscrieri fiind făcute prin platforma online de tranzacționare TradeVille.

Suma atrasă în cadrul ofertei de acțiuni va fi folosită de MAMBRICOLAJ pentru deschiderea de noi magazine în București și alte arii metropolitane importante precum Brașov, Cluj sau Iași. Acțiunile emise vor fi listate în perioada următoare pe piața SMT a Bursei de Valori București.

Oferta de acțiuni a constat în vânzarea unui număr de 423,000 acțiuni ordinare și nominative la un preț cuprins între 16 RON/acțiune și 20 RON/acțiune.

Numărul total de acțiuni subscrise în cadrul ofertei a fost de 744,418, depășind cu 76% cantitatea de acțiuni pusă la vânzare. Valoarea subscrierilor efectuate a fost de 13,825,348 RON, depășind de aproape 3 ori condiția închiderii cu succes a ofertei. Numărul total de subscriitori a fost de 93.

Suntem bucuroși să constatăm interesul foarte ridicat al investitorilor pentru oferta de acțiuni și dorința acestora de a ni se alătura în proiectul construirii unei companii etalon atât în industria de bricolaj, cât și la Bursa de Valori București.

Listarea la bursă este o direcție strategică a companiei, parte a planului de extindere accelerată a rețelei de magazine MAMBRICOLAJ în principalele centre urbane din România. Ne dorim în felul acesta să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim o variantă mult mai eficientă de a-și procura mobilă sau accesorii de mobilă din supermarketul nostru, folosindu-se și de avantajul primirii unei consultanțe specializate și al serviciului de proiectare de mobilă.”, a indicat Cristian Găvan, CEO, MAMBRICOLAJ.

Suntem bucuroși să putem anunța succesul unei noi oferte, de data aceasta una de acțiuni. Interesul mare al investitorilor a fost dovedit de rapiditatea închiderii ofertei. Acest lucru arată că, într-adevăr, bursa este pentru oameni: atât pentru cei care caută alternative de plasament cu potențial ridicat, cât și pentru antreprenori, inclusiv pentru cei care nu sunt din domeniul tehnologiei.

Nu este, deci, necesar să fi redecoperit roata sau să ai anvergura unei companii multinaționale pentru a te finanța de la bursă. Tot ce trebuie este să ai deschiderea și să îți asumi organizarea necesară pentru a oferi investitorilor care îți acordă capitalul lor o experiență bună ca partener în afacerea pe care o dezvolți.

Onestitatea și organizarea clădesc încrederea, iar aceasta conduce la cele mai bune rezultate pentru toți cei implicați. In acest context, TradeVille facilitează apropierea investitorilor de antreprenori, punând la dispoziția clienților săi soluții online și mobile de investiții”, a afirmat Ovidiu-George Dumitrescu, Director General Adjunct, TradeVille.