BET
17594.36
-0.96%
BET-TR
37375.55
-0.6%
BET-FI
58220.96
-0.79%
BETPlus
2598.69
-0.9%
BET-NG
1260.96
-1.34%
BET-XT
1492.61
-1.03%
BET-XT-TR
3134.06
-0.67%
BET-BK
3234.33
-0.7%
ROTX
38666.42
-1.04%
Plasamentul privat de obligațiuni iHunt Technology a fost închis anticipat și suprasubscris cu 23%

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

TradeVille a încheiat pe 26 ianuarie în mod anticipat in condițiile unei suprasubscrieri cu 23% plasamentul privat de obligațiuni corporative denominate în RON emise de iHunt Technology, companie românească de tehnologie specializată in comercializarea de telefoane mobile, gadget-uri și accesorii listată pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București la categoria AeRO – Premium (simbol HUNT).

Obligațiunile emise în cadrul plasamentului privat (simbol HUNT25) au scadența la 4 ani și o rată anuală fixă a cuponului stabilită de emitent de 8,75% plătibilă semestrial. Au fost oferite 70.000 de obligațiuni cu o valoare nominală de 100 RON/obligațiune. Valoarea plasamentului a fost de 7 milioane lei, valoarea totală a subscrierilor efectuate fiind de 8.627.900 RON.

Plasamentul privat a fost suprasubscris încă din prima zi, fiind încheiat în mod anticipat după o suprasubscriere cu 23%. Majoritatea subscrierilor au fost făcute online prin platforma de tranzacționare TradeVille.

iHunt Technology va face demersurile necesare listarii obligațiunilor HUNT25 pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București, listarea urmând să fie realizată de TradeVille în calitate de Consultant Autorizat.

Încheiem cu succes a doua emisiune de obligațiuni iHunt, aceasta fiind suprasubscrisă tot din prima zi. Succesul noii emisiuni de obligațiuni consolidează încrederea investitorilor în strategia iHunt de creștere profitabilă și accelerează deschiderea de noi piețe de desfacere. Reconfirmarea încrederii investitorilor cu această nouă rundă de obligațiuni va conduce la o dezvoltare mai rapidă a brandului iHunt și totodată intrarea pe alte game de produse noi,” Cezar Cătălin Stroe, Director General, iHunt Technology.

CITESTE SI:  Primul ETF de pe piața locala de capital care urmărește performanța indicelui BET-TRN - InterCapital BET-TRN UCITS ETF - debutează la BVB

Cu două oferte intermediate de TradeVille până la finalul lunii ianuarie, anul 2021 debutează în forță și are toate șansele să devină cel mai bogat în oferte de până acum. Observăm că atât antreprenorii cât și investitorii devin din ce în ce mai interesați de această sursă de finanțare, respectiv de plasare a economiilor, care în țările din Vest este folosită deja de sute de ani.

Avem acum ocazia să captăm această energie fantastică și să o folosim pentru a susține dezvoltarea unor campioni naționali. TradeVille își continuă astfel misiunea de democratizare a capitalismului și le mulțumește antreprenorilor și investitorilor că aleg în număr din ce în ce mai mare această cale către prosperitate,” Ovidiu-George Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct, TradeVille