BET
16882.42
-0.77%
BET-TR
35029
-0.77%
BET-FI
60301.58
-0.24%
BETPlus
2495.95
-0.73%
BET-NG
1210.27
0.09%
BET-XT
1440.85
-0.75%
BET-XT-TR
2956.01
-0.75%
BET-BK
3107.11
-0.88%
ROTX
37073.64
-0.76%Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2C Frunzar.ro

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Chromosome Dynamics, companie cu activități in sectorul agricol listată la BVB pe piața AeRO sub simbolul CHRD, anunță lansarea platformei online B2C, Frunzar.ro.

Frunzar.ro ofera clientilor acces direct la produse de top pentru ingrijirea culturilor agricole si a plantelor de gradina. Platforma este destinata atat agriculturii ecologice, cat si celei conventionale, acoperind nevoile variate ale fermierilor si pasionatilor de gradinarit.

Desi Chromosome Dynamics este cunoscut pentru marketplace-ul online agroindustrial, agrobazar.ro, crearea platformei frunzar.ro reprezinta o miscare strategica de a ne concentra exclusiv pe comercializarea produselor noastre proprii, garantand astfel calitatea si coerenta in experienta de cumparare” , explica Ionel Mugurel Gabriel, Director General Chromosome Dynamics

Oferind o gama larga de produse, printre care fertilizanti, biostimulatori, biofungicide si bioinsecticide, Frunzar.ro isi propune sa devina destinatia preferata a celor care isi doresc rezultate de exceptie in ingrijirea plantelor lor. Toate aceste produse sunt fabricate la Fabrica de inputuri agricole CHRD, garantand astfel calitatea si eficacitatea lor.

Frunzar.ro marcheaza un nou capitol in eforturile noastre de a ne conecta direct cu clientii nostri si de a le oferi solutii inovatoare pentru nevoile lor in ceea ce priveste ingrijirea plantelor.

Prin lansarea acestei platforme, ne dorim sa aducem in prim plan produsele noastre exclusiv, fabricate cu grija si dedicare la Fabrica CHRD. Astfel aducem mai aproape de clienti produsele noastre de top, la preturi accesibile, oferindu-le o experienta de cumparare convenabila si placuta” , adauga CEO-ul Chromosome Dynamics

CITESTE SI:  Impetum Group dă startul ediției cu numărul 10 a studiului CONFIDEX

Principalele aspecte ale Frunzar.ro includ:

• Gama completa de produse: Frunzar.ro ofera o selectie variata de inputuri agricole ecologice si conventionale, inclusiv fertilizanti, biostimulatori, biofungicide si bioinsecticide, toate fabricate la Fabrica de inputuri agricole CHRD.

• Preturi direct de la producator: Frunzar.ro ofera produsele marca CHRD la preturi de producator, eliminand intermediarii si asigurand cele mai bune oferte pentru clienti.

• Calitate superioara: Toate produsele comercializate pe Frunzar.ro sunt fabricate la Fabrica de inputuri agricole CHRD, punandu-se un accent deosebit pe calitate si inovatie. Produsele marca CHRD sunt rezultatul cercetarii si dezvoltarii continue, garantand rezultate excelente pentru fermieri si gradinari.

• Experienta de cumparare simplificata: Cu o interfata intuitiva si usor de utilizat, Frunzar.ro face procesul de achizitie rapid si convenabil pentru clienti.