BET
17780.92
0.57%
BET-TR
37621.47
0.54%
BET-FI
58294.88
-0.9%
BETPlus
2625.84
0.61%
BET-NG
1277.4
0.98%
BET-XT
1505.87
0.55%
BET-XT-TR
3149.13
0.52%
BET-BK
3230.93
0.11%
ROTX
39079.52
0.55%
Munca de acasă și noua realitate în care trăim transformă Work Life Balance în Work Life Integration

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Fii online și participă la un webinar gratuit să înveți cum să ai grijă de starea emoțională, motivarea și implicarea angajaților în perioada de criză!

School of Passions împreună cu DoingBusiness.ro te invită pe 14 aprilie de la ora 10, la un webinar gratuit pentru a discuta împreună cu specialiști de top despre lucrurile pe care fiecare dintre noi le putem face pentru a trece cu bine peste această perioada de incertitudine și izolare. Înregistrează-te gratuit aici: https://businessevolution.ro/

Pandemia COVID-19 a modificat radical modul în care trăim, de la interacțiunile sociale zilnice până la modul în care facem cumpărăturile, iar toate aceste modificări au un impact puternic, atât emoțional cât și fizic.

Cu toții folosim tot mai mult tehnologia pentru a comunica şi colabora cu colegii noștri, dar și pentru interacțiuni sociale cu prietenii și familia.

Dacă până acum aveam o separare clară a zonei private de cea profesională, situația actuală pe care o traversăm împreună, ne cere crearea unei armonii între toate domeniile care definesc „viața”: muncă, familie/ casă, comunitate, bunăstare personală și sănătate.

Și pentru a naviga cât mai bine în acest nou context, School of Passion aduce la aceeași masă specialiști în: parenting, nutriție, dans și dezvoltare personală, astfel ca fiecare dintre noi să aibă la dispoziție informaţiile, recomandările şi exemplele necesare adaptării la noul stil de viaţă şi creării unei stări de bine.

CITESTE SI:  Freedom24, platforma ce aparține grupului internațional de investiții listat la bursa NASDAQ - Freedom Holding Corp, se lansează în România

Agenda evenimentului:
• De la Work Life Balance la Work Life Integration, Marius Filipaș, Managing Partner School of Passions.
• Cum să îmi ajut copilul în această perioadă, cu psihologul Ana-Caterina Bedivan.
• Cum ne menținem în formă și mâncăm sănătos în condiții de stres, cu dr. Adriana Nae.
• De ce să dansăm acasă cu Willmark Rizzo.
• Cum pot înțelege mai mult din ceea ce sunt azi? cu Daniela Pipaș, consultant de dezvoltare personală.

Fii online pe 14 Aprilie de la ora 10.00. Înregistrează-te gratuit aici: https://businessevolution.ro/

În acest demers pe care îl facem pentru a susține oamenii și comunitatea în a trece mai ușor peste aceasta perioadă de stres și incertitudine, ne bazam pe susținerea partenerilor noștri, de altfel și ei destul de incercați in aceasta perioada, dar care au înteles ca a fi solidari si umani este cel mai important. Mulțumim asadar Financial Market, Agerpres, Jurnalul de Afaceri, Business24, Transilvania Business, Manager Express, Spatiul Construit, Bucuresti Business, Prahova Business, Reusita.ro, Cariere Online, Revista CARIERE, Ziarul de Iasi, Ziare.com pentru implicarea in acest proiect.


 

[ajax_load_more]