BET
16046.88
0.21%
BET-TR
33292.34
0.21%
BET-FI
58081.74
-0.78%
BETPlus
2382.25
0.22%
BET-NG
1150.33
0.18%
BET-XT
1371.88
0.06%
BET-XT-TR
2814.28
0.06%
BET-BK
2999.82
-0.19%
ROTX
35795.52
0.16%Aplicația de tip wallet a Băncii Transilvania are funcționalități noi

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

BT Pay, aplicația de tip wallet pentru cumpărături şi transfer de bani cu telefonul a Bancii Transilvania, are trei funcționalități noi: împarte costul, solicită bani de la mai multe persoane şi trimite bani către contacte multiple din telefon.

Astfel, cu noile opțiuni, clienții care au card la Banca Transilvania au parte de experiențe noi, prin implicarea prietenilor care folosesc aplicația BT Pay. De acum înainte o notă de plată poate fi împărțită cu prietenii sau se pot strânge bani pentru cumpărături comune.

Vom lansa continuu funcționalități noi în cadrul BT Pay, aşa încât să devină tot mai mult parte din viața clienților noştri. Aplicația a fost foarte bine primită până acum: de la finalul lui ianuarie şi până în prezent avem peste 1.000 de descărări în fiecare zi și peste 150.000 de ori în cinci luni ” – a declarat Oana Ilaş, Director Coordonator, Direcția Dezvoltare şi Management Produse Retail, Banca Transilvania.

Aplicatia BT Pay are 7 funcționalități:
Cumpărături contactless cu telefonul, în țară şi în străinătate. Funcționalitatea este valabilă pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermițând accesul NFC (Near Field Communication) pentru terțe aplicații. Orice card BT poate fi adăugat în format digital, în aplicația BT Pay.

CITESTE SI:  Ediția a doua a Forumului ROCA Agri RDF a reunit peste 300 de participanți

Transfer de bani între cardurile proprii şi către alte persoane care au card BT de debit sau de credit, Visa sau Mastercard;

Consultarea detaliilor despre tranzacțiile realizate cu cardul BT, soldul şi punctele de loialitate STAR acumulate;

Acces la oferte BT şi ale partenerilor băncii în cadrul programului de loialitate STAR;

Împărțirea costului (Split the Bill), opțiune pentru care este necesară solicitarea de bani de la persoane aflate în contactul telefonului şi care folosesc, de asemenea, BT Pay. Suma poate fi împărțită în mod egal sau se poate solicita sumă diferită.

Solicitare de bani de la mai multe persoane prin selectarea acestora dintre contactele din telefon.

Trimitere de bani către mai multe persoane aflate în contactele telefonului.

Aplicația BT Pay poate fi descărcată gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android şi iOS şi presupune adăugarea în format digital a cardului/cardurilor BT.