BET
16959.06
-0.32%
BET-TR
35188.02
-0.32%
BET-FI
60567.22
0.2%
BETPlus
2506.6
-0.3%
BET-NG
1211.72
0.21%
BET-XT
1447.46
-0.29%
BET-XT-TR
2969.58
-0.29%
BET-BK
3128.51
-0.2%
ROTX
37223.14
-0.36%Brokerul TradeVille anunță lansarea interfeței TradeVille Beta pentru aplicația mobilă

Autor: Financial Market
Timp de citit: < 1 minute

TradeVille, cel mai activ broker de retail din România, continuă să dezvolte interfața TradeVille Beta a propriei aplicații mobile, adăugând noi funcționalități accesibile cu un singur click.

TradeVille Beta se adresează tuturor celor care vor să facă tranzacții bursiere ultra-rapide printr-o interfață practică, sigură și ușor de folosit.

TradeVille Beta are acum un facelift complet nou, pentru o navigare cât mai ușoară și intuitivă în interiorul interfeței.

Valoarea totală a portofoliului, deținerile și cash-ul sunt afișate în RON, EUR sau USD, selectarea valutei preferate făcându-se cu un singur click.

Deținerile de pe toate bursele sunt accesibile din aceeași pagină de ecran, iar performanța în dinamică a portofoliului este reprezentată grafic.

Cash-ul afișat însumează banii disponibili din toate conturile, dar pot fi selectate cifrele pentru fiecare cont în parte, în valute separate.

CITESTE SI:  Transilvania Investments Alliance beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului oferite de BRK Financial Group

Simbolurile bursiere pot fi adăugate rapid în liste customizabile, iar ordinele active sunt afișate pentru fiecare simbol.

Aplicația mobilă TradeVille poate fi instalată din Google Play sau App Store pe orice dispozitiv mobil Android sau iOS.

TradeVille Beta asigură cea mai rapidă și intuitivă experiență de tranzacționare, în timp ce interfața extinsă include toate funcționalitățile avansate de care au nevoie investitori sofisticați.

În perioada următoare, TradeVille va lansa în premieră pentru România mai multe produse de investiții și beneficii noi adresate clienților, compania rămânând dedicată convingerii că investițiile bursiere pot fi simple, confortabile și prietenoase.