BET
15891.07
0.11%
BET-TR
32973.49
0.1%
BET-FI
56704.1
-1%
BETPlus
2358.81
0.08%
BET-NG
1132.49
-0.2%
BET-XT
1357.32
-0.04%
BET-XT-TR
2784.8
-0.04%
BET-BK
2959.72
-0.49%
ROTX
35004.28
-0.91%Coca-Cola Romania continua dezvoltarea business-ului pe plan local

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Coca-Cola, a inaugurat, vineri, cea mai nouă linie de producţie de mare viteză pentru îmbutelierea dozelor la fabrica din Timişoara, au anunţat reprezentanţi ai companiei.

In urma investitiei de 7 mil EUR, capacitatea maximă a noii linii de producţie va fi 90.000 doze pe ora.

Cu aceasta investiţie la nivel local, Coca-Cola reafirmă legaturile puternice şi pe termen lung faţă de piaţă din România.

Noua linie de îmbuteliere doze este cea mai rapidă de pe piaţă locală şi are un înalt grad de automatizare de ultima generaţie.

Capacitatea să zilnică de producţie este de două milioane de doze. De asemenea, în cadrul fabricii din Timişoara, este linia cea mai eficientă din punct de vedere energetic (410 kW / h) şi linia cu cel mai mic consum de apă pe litru de băutură produsă (1,1L).

‘Suntem prezenţi pe piaţă românească de peste 25 de ani şi angajamentul nostru aici este foarte puternic. Acum, ne extindem rădăcinile la nivel local cu o nouă investiţie, în valoare de 7 milioane de euro, într-o linie de îmbuteliere doze de mare viteză. Această investiţie este o nouă confirmare a angajamentului nostru profund faţă de economia şi comunitatea locală. Suntem fericiţi că fabrică noastră din Timişoara dispune acum de cea mai rapidă linie de îmbuteliere pentru băuturi din România. De asemenea, suntem mândri de contribuţia noastră la nivelul comunităţii locale. Ne angajăm să investim în continuare, România este o piaţă foarte importantă în cadrul grupului Coca-Cola HBC, şi suntem foarte încântaţi de ceea ce urmează’, arată Jaak Mikkel, General Manager Coca-Cola HBC România, într-un comunicat remis AGERPRES.

CITESTE SI:  Noi maxime istorice pentru piața de capital din România la începutul anului 2024

‘Am aflat cu bucurie de extinderea capacităţii de producţie a fabricii Coca-Cola HBC din Timişoara. Coca-Cola oferă un exemplu de angajament demn de urmat, cu o prezenţa puternică în România de peste 25 de ani. Coca-Cola, unul dintre cele mai relevante branduri americane, susţine crearea de noi locuri de muncă pe piaţă românească şi continuă să sprijine comunităţile în care operează prin intermediul programelor de responsabilitate socială.’, a declarat Excelenţa Sa Hans G. Klemm, Ambasadorul Statelor Unite în România, în cadrul evenimentului.

Foto credit: Brad Calkins | Dreamstime.com