BET
14687.5
0.15%
BET-TR
30325.26
0.15%
BET-FI
58271.49
0.58%
BETPlus
2181.18
0.12%
BET-NG
1073.34
0.12%
BET-XT
1267.27
0.17%
BET-XT-TR
2586.9
0.16%
BET-BK
2758.04
0.19%
ROTX
32751.44
0.4%


MedLife continuă extinderea teritorială și deschide prima clinică de mari dimensiuni din Târgu Mureș

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, reconfirma planurile de extindere teritoriala prin inuaugurarea primei clinici medicale de mari dimensiuni din Targu Mures.

Noua unitate multidisciplinara pune la dispozitia pacientilor din centrul si nordul tarii 16 specialitati medicale si chirurgicale pentru consultatii, investigatii si interventii chirurgicale minore, asigurand un circuit integrat de investigare, diagnosticare si tratament.

Hyperclinica MedLife Targu Mures se intinde pe o suprafata de 1000 de mp si cuprinde 12 cabinete medicale, o unitate de recoltare, un departament de imagistica utilat cu RMN si alte echipamente medicale, o sala de mici interventii chirurgicale si o sala de investigatii. Investitia pentru deschiderea acestei unitati se ridica la 2 milioane euro.

Continuam consolidarea retelei MedLife in orasele medii si mari si ne bucuram ca putem oferi locuitorilor din centrul si nordul tarii acces facil la servicii medicale integrate, la standarde europene, in noua Hyperclinca din Targu Mures.

In acest moment, ne mandrim cu cea mai extinsa retea de clinici si centre medicale proprii din tara, MedLife fiind prezenta in peste 25 de orase, iar obiectivul nostru este sa continuam sistematic acest proces de consolidare.

De altfel, in prezent, orice pacient poate ajunge intr-o unitate MedLife in aproximativ o ora de mers cu masina, indiferent de zona in care se afla, ceea ce reprezinta un avantaj extrem de important in facilitatea accesului la servicii medicale de calitate”, a declarat Mihai Marcu, Presedinte si CEO MedLife Group.

Evoluție acțiuni Medlife. Sursa BVB

Echipa multidisciplinara din cadrul Hyperclinicii MedLife Targu Mures este alcatuita din peste 36 de medici cu experienta, care acopera un spectru larg de specialitati medicale si chirurgicale.

CITESTE SI:  Groupama Asset Management este cel mai nou membru al Asociației Administratorilor de Fonduri din România

Printre specialitatile medicale disponibile in Hyperclinica MedLife Targu Mures se numara: medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, neurologie, endocrinologie, dermatovenerologie, dermatocosmetica, alergologie, pneumologie si reumatologie.

Totodata, pe zona de chirurgie, pacientii au la dispozitie specialisti in ortopedie – traumatologie, chirurgie generala, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva, neurochirurgie, ORL si obstetrica – ginecologie pentru interventii minore.

Departamentul de investigatii imagistice ofera pacientilor din Targu Mures examinari de inalta calitate prin intermediul echipamentelor si softurilor de ultima generatie. Clinica dispune de un RMN si de 6 ecografe moderne pentru investigatii de tip ecografie de cord, abdomen, pelvis, tiroida, testicul, parti moi, mamara si axilara, vasculara Doppler si de aparat locomotor.

De asemenea, cea mai noua hyperclinica MedLife este prevazuta si cu un cabinet de explorari functionale, in cadrul caruia pacientii pot beneficia de investigatii precum EKG, spirometrie, test de efort, montare holtere EKG sau holtere pentru tensiunea arteriala.

MedLife a lansat conceptul de „hyperclinica” in 2004, odata cu inaugurarea Hyperclinicii MedLife Grivita din Bucuresti, cea mai mare clinica din portofoliul MedLife.

Acest concept face referire la o clinica de mari dimensiuni, care reuneste sub acelasi acoperis investigatii clinice si paraclinici, de la analize de laborator si servicii de imagistica pana la consultatii si investigatii medicale pentru toate specialitatile medicale.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in aproape 700 de locatii proprii si partenere, dintre care peste 230 de clinici, hyperclinici si centre medicale, avand cea mai extinsa retea de unitati medicale la nivel national.