BET
16882.42
-0.77%
BET-TR
35029
-0.77%
BET-FI
60301.58
-0.24%
BETPlus
2495.95
-0.73%
BET-NG
1210.27
0.09%
BET-XT
1440.85
-0.75%
BET-XT-TR
2956.01
-0.75%
BET-BK
3107.11
-0.88%
ROTX
37073.64
-0.76%„Real Estate & Construction Forum” – cei mai mari jucători din piața imobiliară și construcții

Autor: Financial Market
Timp de citit: < 1 minute

BusinessMark va organiza evenimentul “Real Estate & Construction Forum”, ce va avea loc pe 8 noiembrie la Hotel Radisson Blu, București. Cei mai importanți reprezentanți din domeniu dezbat bilanțul pieței imobiliare în 2017 și perspectivele pentru anul următor pe fiecare segment: office, retail, rezidenţial, industrial & logistic.

În cadrul celor două sesiuni, Office – Retail – Construcții și Rezidențial – Industrial & logistic – Construcţii, vor fi dezbătute subiecte de interes, pornind de la următoarele aspecte: bilanţul pieţei office în anul 2017 și perspectivele pentru anul următor, soluţii de sustenabilitate de ultimă generaţie, poziţionarea României faţă de celelalte pieţe din regiune, provocări pe piața de retail din România, fuziuni și achiziții pe piața real estate, evoluţia actuală a sectorului rezidenţial și așteptările pentru 2018, premisele pieţei de industrial & logistic, contextul pieţei locale de construcţii, trendurile pe care le urmează piaţa și sectoarele cu cea mai bună creștere, analiza pieţei de bricolaj, strategii de marketing în domeniul imobiliar, aspecte fiscale și legislative specifice pieţei imobiliare.

CITESTE SI:  BITTNET va derula o nouă ofertă publică de vânzare obligațiuni corporative

Real Estate & Construction Forum a devenit un eveniment de referință atât pentru mediul de afaceri, cât mai ales pentru piața imobiliară și de construcții. La cea de-a cincea ediție, ne face plăcere să creăm un grup de dezbatere solid, format din specialiști de renume și cu influență în domeniu. Împreună ne vom concentra asupra principalelor provocări ale pieței, aflată într-o continuă expansiune, și vom oferi soluții strategice pentru un sector important în dezvoltarea României.”, a declarat Dan Popescu, Managaing Partner, BusinessMark.

Evenimentul se adresează investitorilor pe piața imobiliară, dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor imobiliare și brokerilor, companiilor de construcții și consultanță, birourilor de arhitectură, furnizorilor de materiale de construcții și tehnologii, comercianților de materiale de construcții, societăților de avocatură și tuturor experților în domeniu.