BET
16841.17
-0.4%
BET-TR
34943.4
-0.4%
BET-FI
60437.39
-0.07%
BETPlus
2489.64
-0.39%
BET-NG
1204.51
-0.31%
BET-XT
1436.28
-0.39%
BET-XT-TR
2946.64
-0.39%
BET-BK
3088.92
-0.65%
ROTX
36950.96
-0.41%


ROCA Industry beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului din partea BRK Financial Group

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

ROCA Industry (BVB:ROC1), holding de materiale de constructii din Romania listat pe Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), beneficiaza de astazi, 12 martie, de servicii de Market Maker al Emitentului oferite de BRK Financial Group.

ROCA Industry este prezenta pe piata de capital din ianuarie 2022, ca urmare a listarii pe piata AeRO a BVB, iar din 11 martie 2024 a devenit companie listata pe Piata Reglementata a bursei. Compania a inchis prima zi de tranzactionare pe Piata Reglementata a BVB cu o capitalizare de 216,3 milioane lei.

La doar o zi de la debutul pe Piata Reglementata a bursei ROCA Industry anunta semnarea unui parteneriat cu BRK Financial Group pentru servicii de Market Maker al Emitentului, fapt care demonstreaza interesul companiei pentru cresterea lichiditatii.

Ne bucuram ca echipa ROCA Industry a ales sa mearga in directia cresterii performantei actiunilor lor pe piata de capital si a gradului de reprezentativitate la bursa.

BRK Financial Group este in continuare cel mai activ intermediar la bursa pentru stimularea lichiditatii si le multumim pentru implicarea in promovarea acestui serviciu in randul emitentilor”, a declarat Adrian Tanase, CEO Bursa de Valori Bucuresti.

Parteneriatul cu BRK Financial Group reprezinta un pas firesc pentru o companie listata pe Piata Reglementata a BVB, prin care intentionam sa oferim instrumentele pentru imbunatatirea lichiditatii si diminuarea volatilitatii, astfel oferind actionarilor nostri un mediu mai stabil pentru tranzactionarea actiunilor ROC1.

Aceasta nu numai ca faciliteaza tranzactionarea pentru investitori, dar si consolideaza pozitia noastra pe piata de capital”, a declarat Ioan-Adrian Bindea, Director General ROCA Industry.

CITESTE SI:  Analiză XTB: După ce a crescut prețurile, fenomenul Taylor Swift ar putea influența și alegerile din SUA

Actiunea ROC1 este a 18-a actiune a unui emitent listat la bursa pentru care BRK Financial Group ofera servicii de Market Making. Numarul total de instrumente financiare listate pe ambele piete care beneficiaza de servicii de Market Maker al Emitentului ajunge la 26.

Incheiem un nou parteneriat in cadrul programului de Market Maker al Emitentului cu Roca Industry, un emitent proaspat promovat pe segmentul principal al Bursei. O lichiditate buna contribuie pe termen lung la reducerea volatilitatii si implicit a riscului asociat.

Angajamentul nostru in cadrul acestui parteneriat consta in cotarea unui volum de minim de 2.800 de actiuni, atat pe sensul cumparare, cat si pe sensul de vanzare, la un spread de maxim 4%, si o prezenta in piata de minim 90% din durata sedintelor de tranzactionare”, a declarat Paul Stiopei, Director Operatiuni BRK Financial Group.