BET
16882.42
-0.77%
BET-TR
35029
-0.77%
BET-FI
60301.58
-0.24%
BETPlus
2495.95
-0.73%
BET-NG
1210.27
0.09%
BET-XT
1440.85
-0.75%
BET-XT-TR
2956.01
-0.75%
BET-BK
3107.11
-0.88%
ROTX
37073.64
-0.76%Care sunt fondurile de finanțare nerambursabilă disponibile în 2022? Care sunt primii pași în accesarea programelor de finanțare, când și cum?

Autor: Financial Market
Timp de citit: 3 minute

Fondurile nerambursabile pot asigura o dezvoltare mult mai rapidă pentru orice organizație, fie că vorbim de sectorul public sau cel privat. Atât pentru sectorul public cât și pentru companii, transformarea digitală a devenit una dintre direcțiile principale în strategia de dezvoltare, mai ales prin prisma posibilității de a o finanța din fonduri nerambursabile.

Transformarea digitală este un proces continuu, de durata, de construire a unui sistem interconectat care schimbă modul de lucru în toate departamentele companiei. Principalele trei elemente care conduc la succesul transformării digitale a unei companii sunt tehnologia (69%), conducerea companiei (44%), viziunea și strategia (39%), conform studiului „Barometrul Digitalizării”, efectuat de DoingBusiness.ro împreună cu Valoria.

Cum finanțăm însă acest proces de transformare digitală benefic pentru instituție, dar care implică nu numai costurile legate de implementarea tehnologiei, dar și pe cele legate de adaptarea proceselor și ridicarea gradului de cunoștințe digitale ale angajaților?

Joi, 16 decembrie, începând cu ora 10:00, are loc ultima ediție din acest an, din seria de conferințe online organizate de Doingbusiness.ro, în sprijinul managerilor care doresc să dezvolte companiile și instituțiile publice pe care le reprezintă.

În cadrul acestei sesiuni, lideri reprezentativi pentru domeniile lor de activitate vor prezenta soluții concrete despre cum se pot pregăti cei care doresc să acceseze aceste fonduri. Vom discuta despre ce înseamnă transformarea digitală și despre soluții simple, de bază, care pot eficientiza foarte mult procesele de lucru, comunicarea internă și externă, pot crește productivitatea și pot economisi resurse.

Astfel, împreună cu speakerii din panel, dar și cu participanții, vom încerca să găsim răspunsuri la întrebări precum:
• Care sunt fondurile de finanțare nerambursabilă disponibile în 2022?
• Care sunt primii pași în accesarea programelor PNRR, când și cum?
• Cum pregătim un proiect pentru accesarea fondurilor nerambursabile?
• Care sunt primele programe ce vor fi deschise pentru cele 6 miliarde de euro, adica 21% din PNRR?
• Ce înseamnă transformarea digitală de succes pentru o companie?
• Ce proiecte putem finanța pentru digitalizare?
• Cum ne ajută digitalizarea în dezvoltarea companiei și care sunt câteva din soluțiile care pot optimiza foarte mult costuri, resurse și procese.

CITESTE SI:  200 de antreprenori vor participarea pe 3 aprilie 2024 la conferința Business Evolution cu tema ”Finanțare. Digitalizare. Management eficient.”

Speakerii care vor prezenta câteva dintre soluțiile pe care le au la dispoziție cei peste 450 de manageri care și-au anunțat prezența la eveniment, sunt:

• Bogdan Nițulescu – Small, Medium and Corporate Lead, Microsoft Romania
• Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors
• Marius Filipaș – Country Manager, Softline Romania
• Tudor Galoș – Senior Consultant, Tudor Galoș Consulting – Moderator

Testul de stres pe care l-a adus această criză pentru mediul de afaceri evidențiază companiile care sunt agile și au reziliență, dar și pe cele care nu. Reziliența este demonstrată prin procese și structură mai bune, diversificare, digitalizare, pivotare către un model de afaceri adaptat contextului actual, recalificare a angajaților, dar cel mai important reproiectare organizațională și tranziție la mentalitatea agilă. Astfel, ne dorim să continuăm să susținem mediul de afaceri, să promovăm şi să aducem de fiecare dată în fața oamenilor de afaceri soluții concrete, utile, practice, experiențe valoroase și autentice, aplicabile imediat. Deoarece suntem antreprenori și în fiecare zi ne lovim de provocările de a fi eficienți și de a furniza soluții smart și de succes atât IMM-urilor cât și corporațiilor dar și instituțiilor publice, credem că am reușit să atragem cei mai buni parteneri care să ne susțină în acest demers.” – Dumitru Ion, CEO, Kompass România & Doingbusiness.ro.

Evenimentul va fi transmis live, cu ajutorul unei platforme online interactivă, care permite interacțiunea directă cu speakerii a participanților, aceștia având posibilitatea de a adresa întrebări şi mesaje invitaților și de a primi răspunsuri în timp real, în sesiunea specială de Q&A.

Participarea la eveniment este gratuită, necesită doar înregistrarea prealabilă pe pagina evenimentului: https://businessevolution.ro/