BET
17495.92
0.77%
BET-TR
37002.55
0.8%
BET-FI
59384.03
0.21%
BETPlus
2583.56
0.75%
BET-NG
1239.89
0.08%
BET-XT
1487.89
0.8%
BET-XT-TR
3106.45
0.84%
BET-BK
3233.11
1.03%
ROTX
38420.45
0.81%
Cum transformă digitalizarea economia României – O nouă Conferința Business (r)Evolution

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Directori executivi din conducerea companiilor locale și multinaționale, dar și antreprenori importanți din Iași și județele adiacente, sunt așteptați să participe la Conferința Națională „Business (r)Evolution – Digitalizarea, Trend sau Tsunami?” organizată de Doingbusiness.ro, joi, 18 octombrie 2018, la Hotel International.

Evenimentul oferă participanților o oportunitate unică de a înțelege care sunt modalitățile în care companiile din diverse industrii se raportează la fenomentul digitalizării, care sunt tendințele care aduc oportunități pentru acestea și, totodată, care sunt riscurile cu care se vor confrunta cele care nu țin pasul cu digitalizarea.

,,Transformarea digitală are multiple fațete în funcție de sectorul de activitate, funcția din companie pe care o vizează, cerințele clienților și cele ale partenerilor. Problemele pe care le aduce digitalizarea sunt complexe, iar soluțiile pot fi diverse. Conferința națională Business (r)Evolution de la Iași este o oportunitate excepțională pentru manageri de a descoperi soluții la transformările ireversibile aduse de revoluția digitală pentru afaceri. Vom discuta dacă digitalizarea este un trend sau un tsunami, în condițiile în care aproape totul este modificat – de la producție și consum până la intermediere financiară’’, a declarat Dumitru ION, CEO Doingbusiness.ro.

Conferința, moderată de consultantul Tudor Galoș, este structurată în două sesiuni: prima dedicată managementului performant în economia digitală și oportunităților aduse de digitalizare și a doua, o sesiunse specială, interactivă, dedicată liderilor care vor să atingă performanța maximă în management.

Prima parte a conferinței va fi deschisă de Dan Schipor, Partener BDO Romania, care are peste 16 ani de experiență în Management Strategic datorită pozitiilor de top management deținute în companii naționale și multinaționale.

În această sesiune, Alina Marchis, expert al Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare, va vorbi despre cele peste 700 de companii românești care au fost sprijinte până acum în cadrul programului BERD de consultanță pentru IMM-uri să acceseze servicii de consultanță și să își transforme afacerile.

CITESTE SI:  Evoluțiie bursiere: Care au fost cele mai importante evenimente care au mișcat piețele săptămâna trecută

Pe de altă parte, Laura Sachelarie, Senior Segment Manager, Segment Management & Proposition Delivery Romania la Telekom Romania va vorbi despre soluțiile pe care le oferă companiilor pentru a le ajuta în drumul lor spre digitalizare.

Tudor Galoș, Tudor Galoș Consulting, va oferi apoi o nouă perspectivă asupra strategiilor de marketing digital in contextul GDPR, iar Ozana Giușcă, Tooliers, prezenta modalități de accelerare a vânzărilor care nu necesită costuri suplimentare. Participanții la sesiune vor cunoaște și aplicațiile care fac tranziția de la big data la smart data și vor vedea cum au abordat marile companii transformarea digitală.

În premieră pentru conferința națională Business (r)Evolution, evenimentul include în a doua sesiune, o prezentare de maximă interactivitate, susținută de speakerul internațional Allan Kleynhans – coach și trainer cu ajutorul căruia liderii de companii pot să-și identifice abilitățile cheie de relaționare și comunicare precum și cum să își maximizeze aceste abilități în scopul conducerii departamentelor și echipelor către performanțe foarte bune. Aflați mai multe aici: https://www.youtube.com/watch?v=nvBXjPpeeAY.

Partenerul principal al evenimentului este Telekom România. Parteneri ai conferinței sunt Allianz-Țiriac Asigurari, EdenRed, Valoria, Kompass Romania, Allan Kleynhans International si Tooliers. Evenimentul este sprijinit de Qubiq Digital Solutions, iar parteneri media sunt Agerpres, Transilvania Business, ziare.com, Jurnalul de Afaceri, Cariere, Business24, CFnet- Revista de Actualitate Financiară, Financial Market, spatiulconstruit.ro, Calendar Evenimente, IasiFun, Ziarul de Iasi, Radio Romania Iasi.


 

[ajax_load_more]