BET
17933.12
0.86%
BET-TR
37952.58
0.88%
BET-FI
58448.21
0.26%
BETPlus
2647.04
0.81%
BET-NG
1286.92
0.75%
BET-XT
1519.95
0.94%
BET-XT-TR
3179.35
0.96%
BET-BK
3264.79
1.05%
ROTX
39440.57
0.92%
Tax & Finance Forum București: experții români analizează modificările și tendințele în domeniul fiscal

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

BusinessMark anunță lansarea unei noi ediții “Tax & Finance Forum”, eveniment ce va avea loc pe 10 noiembrie la Hotel Raddison Blu, București. Experții din cele mai mari companii de consultanță din România vor aborda aspecte fiscale de actualitate și vor dezbate tendințele la nivel internațional, modificările legislative din Codul Fiscal și Normele de Procedură Fiscală și noi reglementări contabile.

Ediția de la București va include o conferință și seminarii de câte două ore ce vor acoperi cele mai de interes subiecte de fiscalitate pentru mediul de afaceri.

Tematica acestei ediții cuprinde aspecte ce țin de: tendințe în fiscalitatea la nivel mondial și european, noua abordare OECD a taxării internaționale, armonizarea legislației românești, noutăți în sfera impozitului pe profit, impactul modificărilor fiscale la nivelul angajatorului și al angajatului, TVA – noutăți, split-TVA, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, prețurile de transfer, modalități de avaluarea a gradului de pregătire a departamentelor fiscale pentru a răspunde solicitărilor business-ului, trenduri în controalele fiscale efectuate de autorități, vămuirea centralizată- metodă de eficientizare a costurilor, mobilitatea internațională a angajaților – provocări fiscale.

CITESTE SI:  Safetech Innovations își dublează cifra de afaceri și profitul net în primul trimestru al anului

Ne continuăm misiunea începută în primăvara acestui an, aceea de a rămâne conectați la schimbările și tendințele fiscale naționale și internaționale și de a le transmite prin intermediul unui forum care facilitează învățarea la cel mai înalt nivel. În contextul unui final de an cu multe modificări legislative, ne face plăcere să organizăm o nouă ediție Tax & Finance Forum și să descifrăm, alături de reprezentanții din cele mai mari companii de consultanță, noutățile fiscale cu impact asupra mediului de business.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii speakeri:

MIRUNA ENACHE, Tax Partner, EY România
FLORENTINA ȘUȘNEA, Managing Partner, PKF Finconta
MARIANA BARBU, Director, Consultanță Fiscală, PwC România
CRISTINA MOGOȘ, Senior Manager, PwC România
ALEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România
LUISIANA DOBRINESCU, Partener, Dobrinescu Dobrev SCA
CRISTINA SPIRESCU, Tax Associate Manager, KPMG România
MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România

Conferința se adresează directorilor financiari, generali, economici si contabililor, auditorilor, experților fiscali, analiștilor financiari, consultanților fiscali și controlleri financiari.

Foto credit: Dominik Bruhn | Dreamstime