BET
18038.34
0.52%
BET-TR
39286.19
0.51%
BET-FI
58865.16
-0.37%
BETPlus
2672.44
0.48%
BET-NG
1280.84
0.48%
BET-XT
1537.57
0.46%
BET-XT-TR
3296.15
0.46%
BET-BK
3355.72
0.45%
ROTX
39610.86
0.5%

Unicredit lansează serviciul Upgrade, destinat persoanelor cu venituri peste medie

Autor: Financial Market
2 min

Unicredit Bank a lansat serviciul Upgrade, destinat persoanelor fizice cu venituri si disponibilitati financiare peste medie, prin intermediul căruia au acces la un expert în produse de economisire si investitii, mentionează un comunicat al bancii.

Lansarea Upgrade vine în contextul angajamentului UniCredit Bank de a le oferi clienților săi soluții bancare personalizate, adaptate stilului lor și care le pot ușura viața și interacțiunea cu banca.

Prin serviciul Upgrade, UniCredit își păstrează promisiunea de a fi banca pentru lucrurile care contează. Fie că vorbim despre investiții, economii sau operațiuni bancare simplificate, Upgrade le oferă clienților noştri beneficii cu o valoare tangibilă, prin care să poată profita de orice oportunitate financiară. Ne bucurăm să lansăm un serviciu de banking la un alt nivel și îi invităm pe clienții noștri să se alăture comunității Upgrade”, a declarat Septimiu Postelnicu, director executiv al diviziei de retail UniCredit Bank.

Clienții din comunitatea Upgrade pot beneficia de suport pentru proiectele lor financiare prin avantaje precum: întâlniri periodice cu un expert UniCredit în economii și investiții, care le poate oferi informații valoroase despre piața bancară, o linie dedicată în InfoCenter UniCredit, de unde pot afla orice informație legată de serviciile bancare, oferta tranzacțională completă de cont curent „GeniusCont” și cardul de credit UniCredit Premium, ambele cu avantaje de tranzacționare dedicate. Mai mult, clienții vor afla cum își pot gestiona economiile cu ajutorul produselor bancare UniCredit din newsletter-ul lunar Upgrade și vor beneficia de sesiuni de coaching despre modificările legislative și fiscale din ultimul timp.

Serviciul Upgrade poate fi accesat de clienții care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: încasează lunar în contul curent suma minimă de 5.000 de lei / echivalentul în valută sau care au economii și investiții de cel puțin 200.000 de lei / echivalentul în valută, şi care accesează lunar serviciile de Mobile Banking, Online Banking sau Info SMS oferite de UniCredit Bank.

Foto credit: Dreamstime