BET
18040.68
0.53%
BET-TR
39290.8
0.52%
BET-FI
58859.52
-0.38%
BETPlus
2672.9
0.5%
BET-NG
1281.36
0.52%
BET-XT
1538.05
0.5%
BET-XT-TR
3297.14
0.49%
BET-BK
3358.18
0.52%
ROTX
39629.52
0.55%

Chromosome Dynamics a lansat versiunea Beta a rețelei de socializare Homeland, în sistem închis

Autor: Financial Market
2 min

Chromosome Dynamics (simbol bursier CHRD) a lansat in sistem inchis (maxim 10.000 utilizatori) reteaua de socializare si responsabilizare sociala Homeland.

Homeland, o platforma inovatoare care redefineste experienta utilizatorilor in mediul de socializare online, isi propune sa devina o forta pozitiva si inspirationala in randul retelelor de socializare, subliniind valorile reale, cultura si un stil de viata echilibrat.

Homeland se angajeaza sa ofere un mediu virtual sigur si pozitiv pentru toti utilizatorii sai. Intr-o perioada in care problema securitatii online devine tot mai importanta, Homeland se distinge prin eforturile sale pentru a crea un spatiu in care utilizatorii sa se simta in siguranta si respectati.

In plus, contrastand cu „junk content”-ul care inunda alte platforme, Homeland pune in prim-plan continutul de calitate prin selectarea intereselor inca de la crearea contului, oferind o resursa valoroasa pentru cei in cautarea de cunoastere si conexiuni semnificative. Versiunea beta a aplicatiei noastre incepe sa fie deja populata cu utilizatori care au inteles viziunea Homeland si sa ne sustina in aceasta prima etapa din experienta ”de acasa”, relateaza Ionel Mugurel Gabriel.

In cadrul retelei Homeland, utilizatorii pot forma grupuri bazate pe interese (numite comunitati), astfel incat sa poata explora subiecte de interes in profunzime.

Versiunea beta a aplicatiei ofera posibilitatea de a crea comunitati gratuite, urmand ca utilizatorii sa poata monetiza continutul distribuit in versiunea oficiala Homeland 1.0.

Suntem foarte incantati de lansarea retelei de socializare Homeland pentru testarea interna. Desi in acest stadiu al aplicatiei nu va fi disponibila optiunea de a crea comunitati platite sau posibilitatea de promovare prin CHRDads – functionalitati disponibile in versiunea oficiala Homeland 1.0 de la finalul lunii septembrie – utilizatorii pot testa functionalitatile de baza, ajutandu-ne la perfectionarea acestora si la eliminarea eventualelor probleme.”, adauga director general Chromosome Dynamics.

Puteti afla mai multe despre reteaua de socializare Homeland aici.

Descarca versiunea Homeland Beta acum din AppleStore sau GooglePlay.