BET
17680.5
1.41%
BET-TR
37417.56
1.48%
BET-FI
58826.12
-0.36%
BETPlus
2609.85
1.34%
BET-NG
1264.99
1.96%
BET-XT
1497.7
1.2%
BET-XT-TR
3132.73
1.27%
BET-BK
3227.37
0.7%
ROTX
38863.86
1.44%
TransferGO strânge 17,5 mil de dolari în seria B de finanțare pentru a continua expansiunea la nivel global

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

TransferGo, o companie de transferuri online internaționale rapide cu sediul in Marea Britanie, a anunțat finalizarea seriei B de finanțare, strângand 17,5 milioane de dolari, prin participarea majoritară a Vostok Emerging Finance și a Hard Yaka, din Silicon Valley, precum și a Revo Capital, U-Start Club sau Practica Capital, se arată intr-un comunicat al companiei.

A doua etapă de finanțare s-a desfășurat în două tranșe, prima fiind incepută în luna mai. În paralel, pe platforma de crowdfunding Seedrs a rulat și o campanie publică de finanțare, care a depășit obiectivul stabilit inițial. În octombrie 2018, TransferGo a lansat primul serviciu complet gratuit de transferuri internaționale, care permite transferuri oriunde în lume fără comision la tranzacție sau conversie.

Fondată de patru tineri de origine lituaniană, compania a devenit in scurt timp una dintre cele mai rapide companii de transferuri online din Europa. Pe Trustpilot, o platformă publică de recenzie a business-urilor online, utilizatorii au acordat companiei un scor de 9,6, iar NPS (Net Promoter Score) indicand o creștere de până la 75 din punct de vedere al afinității față de brand, pe baza unor indicatori precum transparența, încrederea și experiența utilizatorului. Datorită infrastructurii și tehnologiei brevetate, compania permite transferuri internaționale în doar 30 de minute.

CITESTE SI:  Banca Transilvania lansează o nouă metodă de plată prin intermediul brățărilor inteligente de la Fitbit

Până acum, am înregistrat creșteri de 100% de la un an la altul și ne propunem să accelerăm ritmul. Fondurile rezultate în urma campaniei vor fi folosite pentru a susține expansiunea la nivel internațional și a crește cota de piață în special în țări precum Turcia, India, Ucraina și Rusia, continuând să inovăm prin produsele și serviciile oferite clienților noștri. Investițiile la nivel global și perspectiva extinderii portofoliului de servicii oferite clienților ne ajută să ne consolidăm poziția în piețe extrem de importante pentru noi din punct de vedere strategic și operațional, printre care și România. De asemenea, ne bucurăm să avem susținerea investitorilor noștri și a lui Greg Kidd, de la Hard Yaka, a cărui experiență cu unele dintre cele mai mari fintechuri reprezintă un aport valoros pentru noi”, a declarat Daumantas Dvilinskas, CEO și Cofondator.

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani familiilor lor, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Compania a fost înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia.


 

[ajax_load_more]