BET
17680.5
1.41%
BET-TR
37417.56
1.48%
BET-FI
58826.12
-0.36%
BETPlus
2609.85
1.34%
BET-NG
1264.99
1.96%
BET-XT
1497.7
1.2%
BET-XT-TR
3132.73
1.27%
BET-BK
3227.37
0.7%
ROTX
38863.86
1.44%
Agricover Holding renunță la listarea pe bursă. Motivul? În condițiile de piață actuale, nu ar fi îndeplinit parametrii prevăzuți inițial

Autor: Financial Market
Timp de citit: < 1 minute

Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA a hotărât să nu continue procesul de listare a acțiunilor la Bursa de Valori București ca urmare a faptului că, în condițiile de piață actuale, nu ar fi îndeplinit parametrii prevăzuți inițial.

Cu o situație financiară solidă și fiind pe deplin conștienți de contextul geo-politic, macroeconomic, și al piețelor financiare, ne-am asumat un risc calculat.

Ne vom continua planurile știind că modelul nostru de afaceri inovator va asigura profitabilitatea și ritmul de creștere urmărite. Suntem in continuare dedicați respectării celor mai înalte standarde de guvernanță corporativă, continuând în același timp angajamentul nostru de a promova inovația în rândul fermierilor.

Dorim să ne exprimăm recunoștința față de toți investitorii care au participat la acest proces„, a declarat Liviu Dobre, CEO la Agricover Holding.

CITESTE SI:  Care au fost cele mai importante evenimente din economia globală săptămâna trecută

Decizia vine după ce tranșa investitorilor de retail a fost subscrisă doar in proportie de 52%.

Agricover Holding și-a asumat misiunea de a impulsiona creșterea durabilă a sectorului agricol, continuând în același timp să lucreze îndeaproape cu acționarii, clienții și partenerii săi pentru a-și atinge obiectivele pe termen lung.

În ultimele două decenii, Agricover a jucat un rol esențial în sprijinirea fermierilor din România, oferind acces la inputuri agricole, soluții de finanțare și inițiative emergente de digitalizare care promovează o agricultură sustenabilă și performanta.

Angajamentul de neclintit al companiei față de principiile sănătoase de guvernanță corporativă, de un management pragmatic, de transparență și responsabilitate ne-a poziționat ca un jucător proeminent în sectorul agricol românesc.