BET
15033.96
1.36%
BET-TR
31040.47
1.36%
BET-FI
57453.7
0.53%
BETPlus
2230.89
1.29%
BET-NG
1103.23
1.44%
BET-XT
1295.7
1.29%
BET-XT-TR
2645.03
1.29%
BET-BK
2828.99
1.31%
ROTX
33405.38
1.41%


Appraisal & Valuation va evalua monumentele de for public

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări, indicativ bursier APP), singura companie de evaluări listată la Bursă, anunță câștigarea prin licitație publică a contractului de evaluare a clădirilor aflate în patrimoniul cultural administrate de Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public.

Contractul are o valoare de 582.399,7 lei (peste 117.000 de euro), TVA, inclus și se va desfășura pe parcursul a 95 de zile.

„Dincolo de valoarea contractului și importanța sa pentru dezvoltarea companiei noastre, serviciile noastre de evaluare vor sprijini acțiunile Direcției Generale de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public de promovarea a patrimoniul cultural care va crește atractivitatea Bucureștiului ca destinație turistică la nivel european și internațional.

banner investors day

Astfel, noi, cei de la Appraisal & Valuation suntem cu adevărat mândri că munca și experiența noastră ajută în mod real la promovarea Bucureștiului prin metode noi, inovatoare, creative, folosind tehnologii digitale moderne.

Compania noastră a fost selectată și datorită experienței dobândite în trecut în evaluarea clădirilor aflate în Patrimoniul național și a profesionalismului evaluatorilor noștri.

Experții noștri prezenți pe website-ul evaluari-arta.ro clasează periodic obiectele de artă în Patrimoniul Național Cultural participând la evaluările patrimoniilor de artă din cadrul unor instituții de renume precum: Muzeul Național Cotroceni, Banca Națională a României, Muzeul Național de Artă Contemporană al României, Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I’’, Muzeul Literaturii din Iași, Arhiepiscopia Tomisului sau Muzeu Național al Hărților și Cărții Vechi.

CITESTE SI:  Claudiu Cazacu, XTB România: Contextul geopolitic, factor crucial pentru ascensiunea aurului

Pe lângă acest proiect, ne concentrăm și pe alte proiecte mari care vor susține creșterea companiei conform planurilor noastre ambițioase pe termen lung’’, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

În perioada ianuarie-martie 2022, Appraisal & Valuation SA a executat şi finalizat lucrările de reevaluare pentru contractul cu Hidroelectrica şi SSH Hidroserv privind reevaluarea imobilizărilor corporale din patrimoniul celor două companii la 31 decembrie 2021, valoarea contractului fiind de 574.900 de lei fără TVA.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piața de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață, crearea unor divizii noi, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.