BET
15926.46
-0.54%
BET-TR
33043.53
-0.54%
BET-FI
58339.18
-0.34%
BETPlus
2364.53
-0.53%
BET-NG
1140.72
-0.65%
BET-XT
1364.01
-0.51%
BET-XT-TR
2798.19
-0.51%
BET-BK
2991.27
-0.48%
ROTX
35570.46
-0.47%Chromosome Dynamics se transformă în S.A. și lansează Agrobazar App

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Chromosome Dynamics, o companie de consultanță și R&D (dezvoltare și cercetare în agribusiness) în conformitate cu standardele internaționale și cu capital integral românesc se transformă în S.A. și pregăteste un plasament privat, ce va fi urmat de listarea la Bursa de Valori București, pe piața AeRO.

Compania urmărește atât dezvoltarea portofoliilor de produse pentru partenerii săi, cât și punerea la dispoziție a serviciilor de consultanță în domeniul agribusinessului. Cheia succesului în agricultură este asigurată de integrarea soluțiilor inovatoare IT și AI pentru simplificarea monitorizării tuturor proceselor.

Agrobazar App dorește să revoluționeze domeniul agribusinessului prin tehnologizarea procesului de vânzare – cumpărare dintre clienți și companiile partenere.

Scopul aplicației este de a simplifica și de a optimiza modul prin care fermierii obțin consultanță, achiziționează produsele necesare și soluționează orice problemă întâmpinată în cadrul fiecărui proiect. Agrobazar App este un ”one stop shop” pentru agricultorii din România, întrucât aceasta pune la dispoziția fermierilor o gamă largă de produse menite să acopere toată paleta de nevoi a clienților, de la inputuri la utilaje agricole.

Agrobazar App este un instrument prin care clienții primesc consultanță gratuită, în vederea achiziționării produselor dorite, de la specialiști în agricultură. Aplicația pote fi descărcată de pe iOS și de pe Android.

Agrobazar App este un proiect important al companiei Chromosome Dynamics. Este o aplicație accesibilă și se dorește a fi un sprijin pentru agricultorii din România și, în viitor, din Europa. Vrem să susținem pasiunea pentru agricultură și munca zilnică a fermierilor.

De la consultanță în agribusiness la o gamă diversificată de inputuri și utilaje agricole, suntem siguri că Agrobazar acoperă toate nevoile clienților noștri. Scopul nostru este ca prin intermediul Agrobazar App, să oferim agricultorilor soluții bune și rapide, pentru gestionarea nevoilor din ferme.” a declarat Ionel Mugurel Gabriel, acționar majoritar al companiei Chromosome Dynamics SA.

CITESTE SI:  Peste 430 de afaceri românești finanțate cu 24 milioane de euro prin factory by Raiffeisen Bank

Chromosome Dynamics planifică monetizarea aplicației Agrobazar ”as a service” în Ungaria, Austria, Germania, Polonia și Italia. Viitorul sună bine pentru agricultura din România, din punctul de vedere al companiei agritech.

Chromosome Dynamics vizează susținerea și tehnologizarea agriculturii, lansând o serie de soluții software și hardware hightech, cu scopul identificării exacte a problemelor cu care se confruntă fermierii, respectiv cu oferirea de soluții real-time. Printre serviciile pe care le oferă aplicația, putem aminti: identificarea bolilor și a dăunătorilor din orice cultură, generarea unor scheme complexe de tratament, sisteme de prevenție și monitorizare a serelor și solariilor.

Chromosome Dynamics a fost înființată în anul 2020 de Ionel Mugurel Gabriel. Tânărul antreprenor a anunțat în primăvara anului 2021 intenția companiei de a se lista la Bursa de Valori București.