BET
14435.35
0.15%
BET-TR
29106.74
0.15%
BET-FI
53214.95
-1.54%
BETPlus
2145.84
0.14%
BET-NG
1072.96
0.04%
BET-XT
1240.43
0.04%
BET-XT-TR
2485.12
0.04%
BET-BK
2641.06
-0.14%
ROTX
31145.37
-0.18%APPLY BVB – Prima aplicatie pentru investitori a unei companii listate

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Bursa de Valori București (BVB) lansează APPLY BVB, aplicație online gratuită pentru cei interesați de activitatea companiei BVB. Aplicația este un instrument ce aduce o nouă calitate a relației cu investitorii. Aceasta oferă acces imediat la cele mai recente rezultate financiare ale BVB, prețurile acțiunilor, noutăți pentru investitori, rapoartele analiștilor și comunicatele de presă ale BVB.

În plus, APPLY BVB include detalii despre strategia, modelul de afaceri și sistemul de guvernare. Investitorii pot alege să includă în calendar următoarele evenimente financiare și să primească alerte despre știri, evenimente și rezultate. Aplicatia este disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

„Misiunea bursei este de a defini standardele în domeniul comunicării între companiile listate și investitori. Prin lansarea APPLY BVB facem un pas major în această privință. Nu am creat doar un produs inovator și eficient pentru toți cei interesați de investiții în acțiunile BVB, ci sugerăm altor companii listate să continue dezvoltarea modului în care sunt menținute relațiile cu investitorii. Bursa de Valori București, începând de astăzi, se regăsește în avangarda companiilor europene utilizând instrumente rafinate de comunicare cu investitorii”, a declarat Ludwik Sobolewski, CEO Bursa de Valori București.

CITESTE SI:  2B Intelligent Soft încheie un contract de peste 4 mil dolari pentru servicii de gestionare IT

BVB deține în portofoliu alte 3 aplicații de mobil, disponibile în mod gratuit:

– Aplicația BVB oferă acces la date de piață, știri, prețuri pentru instrumentele financiare tranzacționate la BVB, disponibilă gratuit în Google Play și AppStore;
– Aplicația BVB Trading este dedicată investitorilor care doresc să își administreze activ portofoliile și să fie tranzacționeze de pe mobil. Aplicația este disponibilă gratuit în Google Play și AppStore pentru clienții brokerilor care oferă acces la platforma de tranzacționare Arena XT;
– Aplicația FinLit Quiz permite testarea cunoștințele de educație financiară și este disponibilă gratuit în Google Play și AppStore. Aplicația de mobil este parte a platformei universal pentru investitori ”Fluent în Finanțe”, disponibilă la www.fluentinfinante.ro.

Foto credit: BVB