BET
14413.59
0.24%
BET-TR
29063.01
0.24%
BET-FI
54045.83
-1.16%
BETPlus
2142.87
0.21%
BET-NG
1072.51
0.21%
BET-XT
1239.97
0.15%
BET-XT-TR
2484.21
0.15%
BET-BK
2644.71
0.17%
ROTX
31200.87
0.21%Revolut continuă seria de cursuri pentru publicul interesat de investiția în criptomonede

Autor: Financial Market
Timp de citit: 3 minute

Revolut a introdus al șaselea curs ”Learn & Earn”, dedicat Algorand, un blockchain de layer 1, considerat „verde”, în completarea informațiilor din anterioarele cinci cursuri Crypto Basics, Polkadot, 1Inch, Polkadot Bonus și Avalanche.

Lansat în urmă cu aproape un an, ”Learn & Earn” se adresează publicului interesat de criptomonede, fapt evidențiat de ”Pulse Report”, un raport realizat de 11FS, o companie de consultanță în fintech.

Potrivit acestui raport, ”Learn&Earn” a fost considerat drept unul dintre „starurile domeniului cripto”, în 2022, pentru abordarea sa simplă și distractivă.

Conceptele cheie și caracteristicile blockchainului Algorand
Platforma Algorand a tokenului nativ ALGO a fost recent introdusă de Revolut în aplicație. Aceasta poate fi utilizată pentru a realiza orice tranzacție în ecosistemul Algorand.

Tokenul este utilizat pentru a plăti comisioanele de tranzacționare, pentru a susține rețeaua și pe dApps pentru achiziții în aplicație și acces la funcții.

Creat în 2017 de un laureat al Premiului Turing, Silvio Micali, Algorand poate trimite orice activ digital (cum ar fi un NFT sau o criptomonedă) sau poate executa un contract inteligent în 3,7 secunde sau mai puțin.

Este, de asemenea, scalabil, ceea ce înseamnă că indiferent cât de ocupată este rețeaua, utilizatorul va obține în continuare aceeași viteză de executare a contractului.

Algorand folosește un mecanism de consens Pure Proof of Stake (PPoS). Este o actualizare a Proof of Stake (PoS) folosit de multe alte blockchainuri.

Proof of Stake le cere celor care sprijină rețeaua să blocheze tokenurile ca o garanție pentru accesul la verificarea și procesarea tranzacțiilor. Cu PPoS de la Algorand, jetoanele sunt accesibile în portofelele utilizatorilor în orice moment, iar cei care îndeplinesc cerințele sunt aleși la întâmplare pentru a verifica tranzacțiile.

PPoS este mai sustenabil decât PoS, deoarece necesită mult mai puține resurse de calcul.

Structura cursului Algorand este următoarea:
• Lecția 1: Introducere despre Algorand. Clienții vor descoperi ce este protocolul de consens Algorand și cum funcționează acesta. De asemenea, lecția explică modul în care Algorand diferă de alte blockchainuri, folosind PPoS.
• Lecția 2: Algorand și sustenabilitatea. Sustenabilitatea se află în centrul protocolului PPoS al Algorand. Participanții vor afla despre amprenta de carbon a Algorand și despre energia globală necesară pentru a securiza rețeaua Algorand, care este cunoscută sub numele de „blockchain verde” pentru consumul redus de energie. Utilizatorii pot descoperi, de asemenea, cum Algorand colaborează cu organizații globale pentru a compensa emisiile de carbon și care sunt industriile care construiesc soluții reale pe Algorand.

CITESTE SI:  Cryptocurrencies continue their gains at the beginning of the week

Cum se pot cumpăra și vinde criptomonede prin intermediul Revolut?

Revolut va continua să adauge mai multe cursuri în secțiunea ”Learn & Earn”, în parteneriat cu diverse platforme cripto pentru a obține o mai bună înțelegere a conceptelor și tehnologiei care stau la baza industriei și pentru a oferi acces în siguranță clienților la noi instrumente și servicii.

Există mai multe moduri de a cumpăra și vinde criptomonede pe Revolut. Clienții pot configura un ordin stop sau limită, astfel încât să nu fie nevoiți să cronometreze piața sau să folosească mecanismul „Cumpărare recurentă” pentru a media volatilitatea.

Clienții pot, de asemenea, să transforme restul de la tranzacții și să-l economisească în orice criptomonedă, la alegerea lor. Clienții pot investi acum în peste 110 criptomonede pe Revolut sau în peste 12 Colecții de Criptomonede, tokenurile pe același subiect sau tehnologie fiind grupate în aceeași colecție.

Ca parte a obiectivului său de a fi cel mai sigur loc pentru a tranzacționa, utiliza și învăța despre cripto, Revolut comunică în mod regulat clienților că tokenurile sunt active volatile și prețurile se pot schimba rapid.

Revolut crede în extinderea accesului la criptomonede și, de asemenea, recunoaște că aceasta poate să nu fie potrivită pentru toată lumea.

Prin urmare, compania își încurajează clienții să se informeze despre diferitele criptomonede și despre riscuri și oportunități înainte de a cumpăra sau de a vinde.

Clienții sunt îndemnați să se informeze din surse independente și să învețe diferențele dintre tokenuri, precum și să ia în considerare circumstanțele lor personale atunci când cumpără sau vând cripto.