BET
14712.11
0.17%
BET-TR
30371.54
0.15%
BET-FI
57916.75
-0.61%
BETPlus
2184.06
0.13%
BET-NG
1080.67
0.68%
BET-XT
1268.3
0.08%
BET-XT-TR
2588.75
0.07%
BET-BK
2757.51
-0.02%
ROTX
32597.24
-0.47%


Încă un IMM din România se alătură programului ELITE prin intermediul UniCredit CEE Lounge

Autor: Financial Market
Timp de citit: 3 minute

• UniCredit CEE Lounge susține Întreprinderile Mici și Mijlocii cu dezvoltare rapidă din Europa Centrală și de Est
• Platforma ELITE susține îmbunătățirile modelelor de afaceri și sprijină rețeaua IMM-urilor din toate țările Europei Centrale și de Est în care Unicredit activează
• 8 companii din 4 țări din Europa Centrală și de Est – România, Bulgaria, Croația și Ungaria – s-au alăturat ELITE prin intermediul UniCredit CEE Lounge

UniCredit anunț[ că 8 noi companii s-a alăturat UniCredit ELITE CEE Lounge, programul inițiat de ELITE și UniCredit care folosește platforma ELITE a London Stock Exchange pentru accelerarea creșterii noilor companii cu potenţial din Europa Centrală și de Est.

Noile companii membre provin din patru țări din Europa Centrală și de Est (CEE) în care UniCredit este activă. Până în prezent, UniCredit CEE Lounge a acceptat peste 70 de companii din 11 țări din toată reţeaua central şi est europeană a UniCredit.

UniCredit CEE Lounge are ca obiectiv să ajute IMM-urile să se pregătească pentru următoarea etapă a dezvoltării lor, să poată atrage capital și să le ofere acces la o rețea de consultanți, investitori și companii cu profil similar. Companiile care s-au alăturat ELITE până acum se găsesc deja într-un proces de dezvoltare susținut de ecosistemul ELITE.

Noile companii care se alătură UniCredit ELITE CEE Lounge sunt:

» Teilor Jewelry, Romania
» Accedia, Bulgaria
» Baristo, Bulgaria
» Bestamed, Bulgaria
» Rasco, Croatia
» Sirma, Bulgaria
» Poslovna inteligencija, Croatia
» Mirelite Mirsa, Ungaria (ca rezultat al colaborării speciale dintre UniCredit Ungaria şi Budapest Stock Exchange)

Suntem încântați de parteneriatul cu ELITE, care ne permite să sprijinim IMM-urile în modernizarea modelelor lor de afaceri și stimularea creșterii acestora.” a spus Andrea Diamanti, Head of UniCredit Corporate and Investment Banking and Private Banking în CEE.

Una dintre activitățile noastre esențiale este să fim un partener și consultant real pentru segmentul de clienți IMM-uri, pe care îl considerăm motorul de creștere al economiei europene. Pentru al cincilea an consecutiv le furnizăm clienților noștri IMM-uri toate beneficiile pe care participarea în acest program le oferă: posibilitatea de a accesa direct piețele de capital, de a-și vedea analizată afacerea de către experți, de a descoperi noi zone de creștere și oportunitatea de a-și crește cercul de relații de business”.

CITESTE SI:  Gigantul petrolier Saudi Aramco a raportat un profit în scădere cu 23% în al treilea trimestru din cauza prețurilor și a volumelor mai scăzute ale țițeiului

În cadrul ELITE, credem cu adevărat în ideea de parteneriat, iar cel pe care îl avem cu UniCredit este parte a succesului ELITE în rândul țărilor din Europa Centrală și de Est”, a adăugat Luca Peyrano, CEO ELITE. “ELITE este astăzi un ecosistem internațional unic care a strâns mai mult de 1300 de companii din 45 de țări diferite și 36 de sectoare de activitate. ELITE continuă să inoveze și să-i sprijine pe cei care creează locuri de muncă și inovează atât pentru prezent, cât și pentru viitor. Împreună cu partenerii noștri, suntem ferm angajați în sprijinirea celor mai ambițioase companii, pentru a le permite să se dezvolte și să crească”.

De la lansarea sa în 2012, ELITE a sprijinit peste 1300 de companii. Serviciile ELITE sunt concepute pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărei companii selectate pentru UniCredit CEE Lounge, grupul UniCredit contribuind la modulele de instruire și îndrumare, oferind în același timp acces la propriile servicii adaptate de suport.

ELITE este platforma prin care London Stock Exchange Group acordă sprijin și ajută la atragerea de capital pentru companiile private cu o dezvoltare rapidă și prin care cele mai ambițioase afaceri se pot pregăti pentru următoarea etapă a dezvoltării lor, pot atrage capital și obține acces la o rețea de consultanți, investitori și companii cu profil similar. Mai multe informații despre programul ELITE sunt disponibile pe www.elite-network.com.


 

[ajax_load_more]