BET
15033.96
1.36%
BET-TR
31040.47
1.36%
BET-FI
57453.7
0.53%
BETPlus
2230.89
1.29%
BET-NG
1103.23
1.44%
BET-XT
1295.7
1.29%
BET-XT-TR
2645.03
1.29%
BET-BK
2828.99
1.31%
ROTX
33405.38
1.41%


Dai-Tech, deţinătoarea brandului nJoy, a încheiat proiecte publice și private de circa un milion de euro în 2021

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Dai-Tech SA, care deţine nJoy, brandul românesc de echipamente şi soluţii IT&C de protecţie a echipamentelor electrice şi electronice, lider pe piaţa autohtonă de UPS (sisteme neîntreruptibile de alimentare cu energie), a încheiat anul trecut proiecte private şi licitaţii publice, constând în furnizarea de echipamente şi soluții tehnice de protecţie a arhitecturii electrice, în valoare de aproape un milion de euro.

Securitatea naţională, educaţia şi IT-ul au fost domeniile în care activează companiile şi organizaţiile care au ales produse nJoy.

Unul dintre proiectele câştigătoare a constat în 1.600 de unităţi UPS nJoy din seria Code ce vor proteja infrastructura de internet din numeroase școli din cadrul unui program susţinut de Ministerul Educației din Serbia și Uniunea Europeană.

De asemenea, un număr de 600 de unități UPS bazate pe soluția Anser 1500 au fost livrate la începutul anului 2022 către Ministerul Român al Apărării (200 deja livrate, 400 sunt în așteptare pentru aceleași aplicații), în cadrul unui alt proiect.

Anul trecut, am participat împreună cu partenerii noștri la numeroase licitații și proiecte publice și private de anvergură. Acest tip de oportunitate vine întotdeauna cu provocarea de a identifica soluția cea mai potrivită, prin testarea sistemului UPS în mediul de folosinţă, experiența acumulată de-a lungul timpului şi datele furnizate de caietul de sarcini.

Soluțiile nJoy au la bază 3 perspective: strategică, economică şi din punct de vedere al resurselor. De exemplu, perspectiva achiziţiei de resurse în mod eficient implică accesul la procesul de fabricaţie facil, la expertiza umană şi de management, care vor asigura beneficiarul că proiectul va fi soluţionat în timp rezonabil şi la un cost de achiziţie prestabilit.

Echipamentele furnizate de noi răspund într-un mod eficient la toate cerinţele clienţilor, şi, de multe ori, chiar le depăşesc, astfel încât soluţia finală nJoy implementată să fie cea mai bună variantă calitate-cost-eficienţă pentru infrastructură electrică sprijinită”, a declarat Adorian Demeter, fondator şi General Manager al Dai-Tech.

CITESTE SI:  Tarfin încheie un parteneriat cu Symbiotics Investments pentru finanțarea fermierilor mici și mijlocii

Un alt proiect, care constă în 110 unități UPS, bazate pe soluţia companiei UPS Argus, a fost câştigat printr-o licitaţie privată a partenerilor Dai-Tech, în condiţii foarte stricte legate de costul de achiziţie şi capabilitățile tehnice.

Totodată, 63 de unități mari UPS nJoy Balder împreună cu accesoriile soluţiei complete, au fost livrate către Armata Română. Soluția UPS este parte integrată din protecţia şi suplimentarea electrică a unităților mobile de control (o parte fiind deja livrată către destinatar).

Dai-Tech are o strategie de extindere pe pieţele externe și de dezvoltare a unor noi produse, într-un ritm accelerat, iar pentru a susţine acest lucru, compania este deschisă la accesarea de noi surse de finanțare, fie de tip private equity, fie prin listarea pe Bursa de Valori București.