BET
16019.31
0.82%
BET-TR
33234.07
0.82%
BET-FI
58328.38
0.08%
BETPlus
2377.61
0.78%
BET-NG
1150.43
0.63%
BET-XT
1370.71
0.69%
BET-XT-TR
2811.77
0.69%
BET-BK
3005.57
0.6%
ROTX
35759.59
1.05%Impact Developer & Contractor obţine punctajul maxim pentru comunicarea cu investitorii

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Impact Developer & Contractor a obținut punctajul maxim (10) pentru comunicarea cu investitorii, conform indicatorului VEKTOR publicat de către ARIR (Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România). Reevaluarea a fost realizată la cererea companiei.

VEKTOR este indicatorul comunicării cu investitorii pentru companiile listate la bursă şi este calculat în baza unei metodologii ce include 15 criterii, în linie cu cele mai bune practici internaţionale în domeniu.

Impact Developer & Contractor a fost apreciat pentru comunicarea activă şi transparentă în relaţia cu investitorii, furnizându-le acestora informaţii clare, detaliate, precum şi estimări realiste şi argumentate privind activitatea companiei, rezultatele financiare şi evoluţia acţiunilor sale pe piaţa de capital.

Compania utilizează instrumente variate de comunicare, atât online prin canalele proprii (website actualizat în timp real cu informaţii de interes, social media), comunicare cu presa, cât şi offline, prin evenimente dedicate investitorilor.

Analiza și evaluarea informațiilor publice disponibile au fost realizate de ARIR și o comisie de proiect, formată din analiști de guvernanță corporativă, profesioniști IR, mediul academic și consultanți în raportare non-financiară.

Suntem onoraţi să obţinem recunoaşterea ARIR pentru preocuparea de a ne îmbunătăți continuu interacțiunea cu investitorii și de a implementa cele mai bune practici în această direcţie.

Relaţia cu investitorii reprezintă baza pentru dezvoltarea unei afaceri de succes pe piaţa de capital, de aceea, ne ghidăm activitatea după o serie de principii ferme, cum ar fi transparenţa, proactivitatea şi livrarea de rezultate performante.

Ne dorim, de asemenea, să avem un impact pozitiv asupra mediului și a societății, în timp ce creăm valoare atât pentru companie, cât și pentru investitorii noștri”, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.

CITESTE SI:  Meta Estate Trust are un nou Director de Investiții. Adela Antone s-a alăturat echipei de investiții a companiei

Recent, Impact Developer & Contractor a aderat la ARIR în calitate de membru asociat, din dorința de a sprijini dezvoltarea pieței locale de capital. Piaţa de capital reprezintă un instrument central al strategiei de dezvoltare a companiei Impact, prin emiterea de acţiuni noi şi de obligațiuni listate pe piața principală a BVB, cu plasament privat.

Ca parte a politicii sale de sustenabilitate, în viitorul apropiat, compania are în vedere emisiunile de obligațiuni ”verzi” pentru finanțarea proiectelor sale construite la noile standarde nZEB – “Nearly Zero Energy Building” și certificate BREEAM Excellent.

Implementarea acestor standarde asigură o performanță energetică ridicată a clădirilor și le oferă rezidenţilor o calitate superioară a locuirii, la costuri reduse, contribuind în același timp la protecția mediului înconjurător.