BET
15891.07
0.11%
BET-TR
32973.49
0.1%
BET-FI
56704.1
-1%
BETPlus
2358.81
0.08%
BET-NG
1132.49
-0.2%
BET-XT
1357.32
-0.04%
BET-XT-TR
2784.8
-0.04%
BET-BK
2959.72
-0.49%
ROTX
35004.28
-0.91%Softbinator Technologies îl numește pe Vlad Deliu în funcția de Director Financiar la nivelul grupului

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Softbinator Technologies (BVB: CODE), companie românească ce furnizează servicii complete de dezvoltare produse software (management de produs, design de produs, dezvoltare software, dezvoltare blockchain și marketing de produs), anunță consolidarea echipei de conducere, prin atragerea lui Vlad Deliu și numirea acestuia în funcția de Director Financiar (CFO) la nivelul grupului.

Odată cu listarea la Bursa de Valori București anul trecut, Softbinator Technologies a intrat într-o etapă de dezvoltare accelerată și, în mod firesc, am făcut tranziția de la o companie de IT la un grup format din entități care completează și extind paleta noastră de servicii și soluții.

Anul acesta, consolidarea grupului este una dintre prioritățile noastre, pe lângă continuarea dezvoltării acestuia, atât organic, cât și prin tranzacții de M&A.

Astfel, cooptarea lui Vlad va întări echipa de conducere, iar experiența, profesionalismul și cunoștințele sale vaste în domeniul investițiilor, dar și în ceea ce privește strategia financiară și scalarea unei afaceri, vor avea o contribuție majoră la dezvoltarea grupului.

Îi urăm bun-venit în echipă și suntem încântați că vom lucra împreună în următoarele etape de dezvoltare ale Softbinator Technologies”, a declarat Daniel Ilinca, fondator și CEO al Softbinator Technologies.

Vlad Deliu este un executiv cu o experiență de aproximativ 20 de ani în domeniile financiare și de investiții. În perioada 2007-2021, Vlad a ocupat diverse poziții de conducere în cadrul NN Asigurări de Viață, inclusiv pe cea de Chief Investment Officer, fiind responsabil de implementarea strategiei de investiții pentru fondurile de pensii private facultative administrate de NN.

CITESTE SI:  Apar semne de redresare a pieței globale de fuziuni și achiziții în 2024, după doi ani de scădere accentuată. Fondurile de investiții dispun de patru trilioane de dolari

Începând cu anul 2022, Vlad Deliu este membru independent neexecutiv al Consiliului de Administrație Aquila, companie listată pe piața principală a Bursei de Valori București.

Mă bucur să mă alătur echipei Softbinator Technologies și să contribui la creșterea grupului în anii următori, inclusiv prin realizarea transferului acțiunilor CODE pe piața principală.

Sunt impresionat de realizările de până acum ale companiei, pornind de la listarea la bursă, M&A-urile efectuate, precum și creșterea accelerată a rezultatelor financiare.

Sunt convins că împreună vom reuși să ducem grupul Softbinator la un nivel superior, în strânsă corelare cu așteptările investitorilor”, a declarat Vlad Deliu, CFO al Softbinator Technologies.

În calitate de CFO al Softbinator Technologies, Vlad Deliu va fi responsabil de coordonarea activității departamentului financiar și implementarea strategiei financiare a grupului.

De asemenea, împreună cu echipa de conducere, acesta va contribui la realizarea strategiei de creștere și expansiune globală a Softbinator Technologies și va fi implicat în activitățile privind atragerea de capital și viitoarele tranzacții de M&A.

Softbinator Technologies este listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București din data de 17 decembrie 2021 și se tranzacționează sub simbolul CODE. Compania are o capitalizare de piață de aproximativ 69 milioane de lei.