BET
11924.7
1.65%
BET-TR
23194.59
1.65%
BET-FI
50127.35
0.55%
BETPlus
1779.36
1.58%
BET-NG
883.96
0.71%
BET-XT
1042.6
1.5%
BET-XT-TR
2015.11
1.5%
BET-BK
2221.28
1.44%
ROTX
26759.92
1.53%


Office, Rezidențial, Retail, Industrial&Logistic – perspectivă 360 grade, la Real Estate & Construction Forum

Autor: Financial Market
Timp de citit: 3 minute

Pe 1 octombrie 2019, BusinessMark vă invită la cea de a 9-a ediție a proiectului Real Estate & Construction Forum. Evenimentul va avea loc la Hotel Radisson Blu din București, sala Atlas, începând cu ora 08:30.
Oamenii se dezvoltă, tehnologia avansează, nevoile clienților se schimbă, organizațiile se transformă și simt nevoia de a se extinde. Smart Home, Smart Buildings, Smart Cities sunt termenii ce caracterizează piața de real estate. Sustenabilitatea a devenit un „must” – de la centre comerciale și spații industriale, la birouri și locuințe.

În acest context, Real Estate & Construction Forum va fi structurat în patru paneluri, fiecare dintre acestea aducând în prim plan unul dintre segmentele de referință ale domeniului: Office, Rezidențial, Retail, Industrial&Logistic.
Prin cele patru momente de discuție, organizatorii vor provoca speakerii evenimentului să răspundă la întrebări, precum:

– Care sunt provocările și soluțiile de creștere a cererii pe toate segmentele pieței din perspectiva investitorilor, dezvoltatorilor si specialiștilor din imobiliare?
– Ce impact au inovația și si digitalizarea în real estate? Care sunt trendurile la nivel global și soluțiile inovatoare implementate cu succes pe piețele din regiune?
– Cum arată spațiul de lucru al viitorului, spre ce își îndreaptă atenția chiriașii și ce soluții au dezvoltatorii pentru a crește calitatea timpului petrecut la birou?
– Care sunt segmentele pieței care oferă investitorilor yield-uri mai bune față de piețele din regiune?

Invitatul special al evenimentului va fi BERNARD STORCH, Partner, PLP Architecture.

Bernard are o experiență excepțională într-o gamă largă de proiecte comerciale, rezidențiale, instituționale și din domeniul ospitalității, în Marea Britanie, Europa, India și Orientul Mijlociu.

În prezent, munca sa se concentrează asupra unor proiecte care aduc regenerare urbană transformatoare, prin proiecte dinamice, cu destinație mixtă, printre care Westferry Printworks Redevelopment de pe Isle of Dogs în Londra, Sampson & Ludgate House, așezată între Tate Modern și Southbank Centre din Londra și noul Tower Ten și World Trade Centre din Amsterdam, conceput ca un proiect urban subtil și aflat în evoluție, de regenerare a locului de muncă, care integrează spațiul și clădirile existente.

CITESTE SI:  CFO Conference București – 15 noiembrie 2022. Află ce rol au automatizarea și digitalizarea în modernizarea departamentului financiar

Printre proiectele sale recente se numără premiatul Sky Central, sediul BREEAM-Excellent, care furnizează spații de lucru mari și flexibile, pentru 3 500 de angajați ai Sky Television, în campusul lor din vestul Londrei.

Printre speakerii ce vor fi prezenți la eveniment se numără:
– ANA DUMITRACHE, Country Head Romania, CTP Invest
– SÎNZIANA PARDHAN, Country Head, P3 ROM NIA
– ANTOANELA COMȘA, General Manager, GRANVIA ROM NIA; Preşedinte, AREI
– COSTIN BLIDEANU, Head of Leasing Retail Division, AFI EUROPE ROM NIA
– BEATRICE DUMITRAȘCU, Vice-President Residential Sales, ONE UNITED PROPERTIES
– MARIUS ISTUDORA – Business Development Manager, Portland Trust
– BOGDAN VOICA, Asset Director, ANA TOWER OFFICES
– ALEXANDRU MIHAI, Partener, NORDIS
– ANNE-MARIE DIACONU, Leasing & Asset Manager, SKANSKA ROM NIA
– CLAUDIU BISNEL, Partner & Co-Founder, BRISK GROUP
– MAURICIO MESA GOMEZ, Director General, CORDIA ROM NIA
– ROXANA DUDĂU, Associated Partner, Head of Real Estate & Construction Department, NOERR
– EMMA TOMA, Head of Office Division, AFI EUROPE ROM NIA
– CARMEN RAVON, Head of Advisory&Transaction Services | Retail Agency, CBRE ROM NIA
– LUCIAN VIȚELARU, Senior Managing Associate, Head of Real Estate practice, RADU ȘI ASOCIAȚII SPRL | EY LAW
– LUCIAN ANGHEL, Fondator și CEO, ENERGYPAL – TIMEPAL ROM NIA ȘI FMS
– DUMITRU MINCIU, General Manager, NOVART ENGINEERING
– DANIELA BOCA, Head of Research, CBRE ROM NIA (Moderator)
– MIHAI PĂTRULESCU, Senior Associate, Investment Services, COLLIERS INTERNATIONAL ROMÂNIA (Moderator)

Real Estate & Construction Forum este un eveniment pe care BusinessMark îl organizează de două ori pe an și în jurul căruia a reușit să creeze o comunitate formată din specialiști din industrie. Astfel, cele 8 ediții precedente au reunit peste 110 speakeri și 1200 participanți.

Mai multe detalii despre conferința Real Estate & Construction Forum, modalitatea de înscriere și principalele teme de discuție, puteți afla AICI.

Eveniment organizat de BusinessMark. Parteneri: Nordis, Brisk, Noerr, Novart Engineering, EY România, A&M International.